PR CUAET
-
Регистрируетесь на портале е-консул , пробуете записаться на визит , 99% что на последнем этапе ввода данных вам скажет что свободных слотов нет и будет две кнопки «назад» и «записаться в очередь ожидания» . Записываетесь и ждете (сколько неизвестно, может месяц , два …) , главно не пропустить от них письма о слоте , ведь на подтверждение дается 24 часа .
-
Доброго ранку, в мене теж питання по біо. Я не можу згадати, чи оплачувала біо підчас подачі аплікації. І от думаю, що варто зараз це зробити. Пліз хелп, що тут вибрати? Нас двоє дорослих і дитина 1.5 року. Я головний аплікант. Якщо вибрати середній варіант, там одразу включено буде мене і чоловіка? Дитині я так розумію не потрібно здавати
-
Привіт, я задавала питання стосовно RRSP, мені відповіли, що до кінця лютого ще можна покласти гроші і вони підуть у 2024 рік,але мені вже 14 лютого банк прислав Т4 по цьому рахунку, то хто скаже, чи я ще можу докласти гроші чи вже ні?Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Так, паспорт дозволяє. Справа в тому, що я вже не можу подати разом. Бо моя заявка вже в обробці
-
При зміні SIN вам потрібно реєструвати новий кабінет CRA. Якщо був змушений саме номер, а не просто подовження термінів.
-
Було. Eligible це момент прийняття рішення.