PR CUAET
-
На момент нахождения в Канаде по визитор визе - статус будет, но если находиться за пределами Канады, статуса нет. А с WP за пределами Канаде статус сохраняется.
-
Перевіряю кожного дня ,електронну пошту і в дії повідомлення ,підкажіть куди має прийти? Так,в листопаді 20 го
-
Я взагалі подавала 16.12.2024 та повна тиша по WP, тільки прислали що можу працювати до їх рішення
-
В Альберті оплачує
-
ще там пишуть, что на видачу екопрів черга в 10 тис людей
-
Що означає : не думаю? Подивіться на офіційному сайті , там все пише. Діти до 12 років не здають кров та рентген, до 15 кров, з 12 роблять рентген. З 15 років як дорослі проходять
-
Доброго дня! Вибачаюсь за можливо безгузде запитання, але я заплуталась у IRCC порталах. Хочу заповнити аплікацію на маму на візітор візу, я це повінна робити на якому порталі: IRCC - де подавалі заяву на CUAET в 2022 році, IRCC new version - стрворити новий акаунт або на GCKey акаунті? Дякую заздалегідь за допомогу та розуміння.
-
Ну це не велика цифа. Згідно їхніх ж планів вони повинні 1800 копрів за ДЕНЬ видавати.... І то це якщо без вихідних і свят 😂
-
В мене P2 10 грудня 2024, а термін дії WP - 18 квітня 2025. Податися на новий можна до 31 березня. Питання. Якщо я все ще не подаюся - це оптимізм і віра в IRCC чи слабоуміє і відвага?😅
-
Доречі якось це не сходиться. Ми знаємо що вони ледь дійшли до грудня. А вже майже березень на дворі. То в них повинно бути десь 1800*83 копрів у беклогу