PR CUAET
-
Всім привіт хто подавався на новий паспорт і в Резерві + писало правила порушені чи змогли ви з цим податись .
-
а ви той самий аккаунт використовували? платили знову за воркперміт?
-
И мой финальный отчёт: 30.01 подача заявки на продление ВП 12.02 подтянулась биометрия 14.02 аппрув 19.02 пришёл по почте ВП. Особенности. 1. Я подавала с висящей летней заявкой на продление. Она так и висит мёртвой. Сегодня буду пробовать её закрыть. 2. Сыну СП не сделали ещё. Висит заявка без изменений. 3. У меня в предыдущем ВП не было ноутс КУАЕТ. Я просила вернуть. Вернули! Всем спасибо за поддержку здесь ❤️
-
Всім привіт! ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА ММІГРАЦІЙНОГО КОНСУЛЬТАНТА 🚨 AOS програма Надійшов лист від офіцера на уточнення документів які потрібна надіслати до понеділка! Є конкретні питання і потрібна допомога спеціаліста, відгукніться хто зможе поспілкуватися сьогодні? 🙏🏼
-
Дякую, прошу , як дізнаєтеся як, можете написати?
-
В Альберті не можна отримати P.Eng без PR. Такі вимоги.
-
Вам нужно отправить ее в web form после оплаты и ждать ..
-
Всім привіт! ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА ІММІГРАЦІЙНОГО КОНСУЛЬТАНТА 🚨 Надійшов лист від офіцера на уточнення документів які потрібна надіслати до понеділка! Є конкретні питання і потрібна допомога спеціаліста, відгукніться хто зможе поспілкуватися сьогодні? 🙏🏼
-
Я отримала AOR та запит оплатити біометрію. Чи може хтось покроково написати чи прказати, як квитанцію можна завантижити у ircc secure account
-
Ми теж так подумали. А ви не підкажете, як це зробити?
-
Я так понимаю,нужно вначале аннулировать старую,а потом на Новый ВП подавать?