PR CUAET
-
Є інструкція. Вказати історію парцевлаштування за 10 років до виходу на пенсію.
-
Чекала майже 4 місяці. Подавала у жовтні. Отримала тиждень тому
-
@OstapBosak
-
Хто знає , якщо особа пенсіонер в Україні і не працює в Канаді, при подовженні WOP, в графі зайнятість -Employment, що писати?
-
в 12 років вже на SP треба. Не думаю, що дадуть WP дитині 12 років. Якщо в Онтаріо то дитині можна працювати лише з 14 років.
-
Таке питання, дитина 12 років приїхала по CUAET, на початку 2024 р., дали VR який закінчується в цьому році. Подаватися далі на VR чи SP, чи WP. Буду робити це вперше, тому ще не в курсі як і що робити. Дякую
-
Ну вроде как по-тихоньку но экономические екопр двигаются
-
Підкажіть, будь ласка, можливо є відео як самому можна подати дитині на стаді перміт? Покрокова інструкція
-
На скільки я знаю, після подачі ви не зможете виїхати до отримання нового. Принаймі так пише в листі, який приходе від ircc після подачі на новий wp
-
Update: Submitted: 28 Nov. AOR & Bio Request: 18 June Date of Biometrics Enrolment: June 26, 2024 Military request: 20 Dec. Requested Canadian ID and Birth Certificate of relative Feb 19 Requested Medical, Financial + Eligibility Feb 21
-
Скачайте і реєструйтесь, це займає пару хвилин і побачите, який у Вас статус. Якщо на обліку, то зробите паспорт без проблем.
-
А вы когда на WP подавались?
-
а то що зараз пенсіонер не вказувати?
-
Канаде наша здоровые люди.чтобы работали…зачем им кто показывает проблемы. Женю сократили и ч это не указывал в кейсе.засем,
-
А після подачі,скільки орієнтовно чекати на виготовлення?
-
Та дай Бог чтоб так и было🙏🏻
-
Результати можна буде дізнатись починаючи з 4 травня )
-
Ну может подустали офицеры к концу недели. Плюс вчера наверное праздновали победу сборной Канады по хоккею. Сейчас сонненькие сидят. Может после обеда пойдет движ . Подождем 🫰🏻
-
🔸Can Вживається для вираження можливості або здатності. ▪️Example: - I can swim. (Я можу плавати.) - Can you help me? (Ти можеш мені допомогти?) May Використовується для вираження дозволу або можливості, але з більшою формальністю. ▪️Example: - May I leave the room? (Чи можу я вийти з кімнати?) - It may rain tomorrow. (Завтра може йти дощ.) #eloquent_grammar
-
Привіт, зорієнтуєте, будь ласка, скільки приблизно часу займає отримання нового wp?
12 Jan 2024, 17:45
436239/474652
4 days ago