PR CUAET
-
Доброго дня! Після здачі біометрії чи потрібно щось кудись підкріпляти, щоб показати що ти її здав. Підкажіть будь ласка
-
Вибачаюсь, тобто вказувати що роботодавець це -пенсійний фонд?
-
Приблизно 130 днів, але час очікування постійно оновлюється.
-
Дякую
-
Добрий день)підкажіть будь ласка,як удалити ЗАПИС У ЧЕРЗІ НА ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ.Мені здається що це безрезультатно
-
Добрий день! Шукаю бізнес-партнерів у сфері фінансових послуг. Ця можливість ідеально підходить для тих, хто хоче побудувати кар’єру або розпочати власний бізнес у фінансовій сфері, а також для тих, хто зацікавлений у глибшому розумінні фінансової системи Канади. 💡 Ми пропонуємо безкоштовне навчання та повну підтримку команди, щоб допомогти вам розвиватися в цій сфері. Шукаємо амбітних людей, які хочуть розвиватися, зростати фінансово та працювати за гнучким графіком. ✅ Необхідний рівень англійської: B2+ 📩 Для деталей – пишіть у особисті повідомлення!
-
Я розумію, що вчора вже ставив це питання, але хочу уточнити. Оскільки ми не оплачували біометрію під час подання заявки, але в нашому статусі вона відображається як "ОК", чи правильно я розумію, що коли дійдуть до нашої заявки, цей статус зміниться, і нам надішлють квитанцію для оплати? А після цього нам доведеться чекати ще приблизно пів року для здачі біометрії ?
-
Чудово ! Дякую за відповідь !
-
Чи старий ворк перміт буде діяти в разі втрати цього статусу або відмови в новому WP?
-
Ні, вона автоматично підтягнеться в кабінет)
-
Дуже дякую вам! А підскажіть куди саме в ircc звернутись, щоб отримати відповідь?
-
Приблизно так , ви отримаєте лист , що необхідно оплатити біо , потім прикріпите чек і десь через 3-6міс прийде запит на здачу біо * в нас так було і з висновків по чату
-
У заявці тільки Ви були вказані?
-
Не хочу брати на себе відповідальність, краще уточнити в ircc. Я не отримувала інформації про це. Можливо хтось інший підкаже точніше