PR CUAET
-
Не потрібно прикріпляти старі WP
-
Перепрошую. Що за декларація від роботодавця потрібна при подачі на PR по програмі AOS. Дякую
-
А на сайті Оттави шукали?
-
Да,но я не спешу и хочу с мужем одинаковые сроки,так что мне все равно) Уже пусть идут одной заявкой.
-
У меня общая заявка с мужем,поэтому нужно.
-
Меня) Подача 2.05.24 2 взр+1 ребенок
-
Цікавить чи є хтось хто зміг отримати OWP extension коли робили онлайн заявку та прикріпляти пояснювальний лист що TRP більше не потрібний так як є паспорт?
-
Заповняла заявку, отримала нові документи. Вимоги завантажити WP не було.
-
🤦♀️ Боже, ні Дякую 🙈
-
І ще підскажіть будьласка якщо в резерві стоїть на обліку,але вище пише що виявлені порушення,з цим приймають на новий паспорт?
-
Можливо ви щось не те відповіли в опитувальнику або нещодавно були внесені зміни у пакет документів.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, дитині 7 років треба подовжувати перміт зараз, чи можно пізніше, на підставі батьківського ворк перміту?
-
Це документи, які завантажувала я. Для дітей і чоловіка - заповнена форма 5710, фото, мед.огляд і паспорт
-
255 $
-
Швидко вони, не може не радувати))) Підкажіть, яка вартість подовження WP?
-
У мене теж сімейна заявка. Чоловік і діти.
-
Триває набір в міні-групу (до трьох осіб) з вивчення загальної англійської!☺️ Рівень A1 🔹 Графік: понеділок і п’ятниця о 19:00 (за Альбертою) 🔹 Формат: онлайн 🔹 Для кого: маєте базові знання (не з нуля, Elementary) Прокачаємо вашу англійську швидко та з задоволенням! 🚀 Готові стартувати? Пишіть нам!🤍 ❗️ Якщо маєте свій особистий запит, а саме інші дні / час занять, інший поточний рівень володіння англійською - також пишіть!
-
І ще підскажіть будьласка якщо в резерві стоїть на обліку,але вище пише що виявлені порушення,з цим приймають на новий паспорт?
-
Дякую
-
в прошлый раз тоже добавляла его пермит,странно
12 Jan 2024, 17:45
436326/466923
less than a minute ago