PR CUAET
-
Цікавить чи є хтось хто зміг отримати OWP extension коли робили онлайн заявку та прикріпляти пояснювальний лист що TRP більше не потрібний так як є паспорт?
-
255 $
-
Швидко вони, не може не радувати))) Підкажіть, яка вартість подовження WP?
-
Триває набір в міні-групу (до трьох осіб) з вивчення загальної англійської!☺️ Рівень A1 🔹 Графік: понеділок і п’ятниця о 19:00 (за Альбертою) 🔹 Формат: онлайн 🔹 Для кого: маєте базові знання (не з нуля, Elementary) Прокачаємо вашу англійську швидко та з задоволенням! 🚀 Готові стартувати? Пишіть нам!🤍 ❗️ Якщо маєте свій особистий запит, а саме інші дні / час занять, інший поточний рівень володіння англійською - також пишіть!
-
Дякую
-
Noc 63210 - перукар, регульована професія Подавались у червні Assignment for Assessment 25.10 Дозапитів не було 19.02 зателефонували босу, запитали скільки годин працюю, яка зарплата та чи не планує мене звільняти 21.02 номінація 🍾 Офіцер Charlene Xie
-
Доброго дня! Маємо проблему загрузити Application to Change Conditions, Extend my Stay or Remain in Canada as a Student (IMM5709) для дитини (13 років)на нашій аппликации на WP Extension. Всі інші форми для ворк пермиту для дорослих підгрузили, але чомусь форму на дитину сайт не приймає. Хтось зустрічався з цим? Дитина вчиться в primary school
-
Так)але я хочу спробувати ловити слот ,дітям потрібно як найшвидше зробити,а чекати не можу