PR CUAET
-
Перекладач
-
А что утвердили?
-
Да одно ограничение убрали
-
А ограничения убрали?
-
Тот же самый срок окончания, который и был в предыдущем
-
Ну это ещё раз говорит, что это лотерея. Всё зависит от офицера, который будет рассматривать твой кейс. Я знаю лично человека который приехал в двадцать втором году и в двадцать третьем подался на WP Им дали новый permit, опять на 3 года С даты подачи.
-
Я не подавал на федеральный, ТК мне один консультант сказал что id это только карточка. Как выяснилось потом это не совсем так, но портал 1 я уже получил
-
Тобто на федеральному вказували, що не маєте id? А при подачі на cuaet ви вказували, що маєте id?
-
Можна
-
Доброго ранку☀️ Потрібен репетитор з підготовки до CELPIP. Може хто може порекомендувати? Завчасно дякую
-
як я можу отримати довідку про судимість з України та Польщі? я в Польщі
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, що має бути написано в довіреності від батька на перебування дитини в Канаді і подачу на гуманітарну програму? Нотаріуси в Україні кажуть, що довіреність лиш терміном на рік. Як правильно сформулювати текст? Дякую!
-
Добрий ранок. Що Ви маєте на увазі під "submission confirmation letter"? Це лист який відразу приходить на почту після того, як була відправлена аплікація?
-
Так
-
Читайте будь ласка в закріплених повідомленнях або пошуком по гілці. Вся ця інформація є тут.
-
У посібнику детально описано, що відбувається після подання заявки. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html#next
-
Так
-
Ні, два роки є, балів хватає, можете звільнитися:)
-
@Gena15890 В сумі, на скільки часу вам видали ворк перміти? На 3 роки чи більше/менше? Дякую
-
Більше схоже, що ті умови на продовження перміт розраховані на українців, які заїхали з обмеженими паспортами, але інструкції ircc не дуже конкретизуть цю деталь
12 Jan 2024, 17:45
43633/447295
3 minutes ago