PR CUAET
-
вітаю! підкажіть будь ласка, тільки що отримала листи WP-EXT only except PGWP на себе і чоловіка. наші нинішні ВП дійсні до січня 2027 року, але в цьому WP-EXT only except PGWP пише що тепер вони дійсгі до серпня 2025. це нормальна практика, чи вони щось переплутали з датами?
-
Не має значення де рахунки. Ми брали через брокера, апрувал був в NEO. В BMO перевели на сейвінг з FHSA і виписали драфт чек з суммою яку озвучив юрист. Це все відбулося на протязі години.
-
Нарешті я залінкував 🥳 PR card application w GCKey account . На 3 день ахах Проблема було в тому що в мене в аплікації на пмж було місто написано по інакшому а вони виправили чомусь одну букву підчас розгляду моєї заявку і на eCopr написали НЕ так как я написав в своїй заявці Armiansk а написали Armyansk ( мабуть через те що в декларації від родича я написав місто так Armyansk)
-
Не допомогло, аж заснув біля компа...але Ви вважаєте що це не може буди зв'язано з тим що він не оновлювався у Резерв+? Бо ми так подумали що це може бути из-за цього
-
Додайте будь ласка до статистики: Quebec. Подача 05.12.2023 АОR та біометрія -, липень 2024 2 дорослих, 2 дітей
-
Добрий день Питання,чи можливо списати першу страховку новокупленоі машини до податкової?