PR CUAET
-
А что говорит 183(5)? Это что-то стандартное дня куает?
-
Подавалась 13.02 пізно ввечері. Зараховано, що подались 14.02
-
Можна пізніше на основі батьківського.
-
Квебек.Подача 28.12.2023,двоє дорослих, 25.09.2024 Аор , біометрия.
-
На реддіті почитав ,що в середньому один офіцер в день видає 50-60 ECOPR . Тобто десь 10 хвилин уходить на це :)
-
Отримаєте новий ВП і подастеся на візу. Якщо ВП короткий то можете ще раз податися на ВП щоб отримати на більший термін, вже по новому паспорту.
-
63210 , червень 17
-
Підкажіть будь ласка,скільки зазвичай займає часу внесення даних,наприклад,паспорт доставлений в консульство DHL,але на сайті перевірити пише,що не доставлений.Скільки зазвичай часу займає внесення паспортних даних у самому консульстві?
-
Такий термін виготовлення і експрес доставки паспорта в Туреччині.
-
Якщо більш вірогідний пр, то feer 1, 2, 3 Менш вірогідний 4, 5
-
Да, я знаю, спасибо. Я брала аппрувелы в RBC и СIBC для сравнить с независимым, который не имеет к ним доступа. RBC все прилично, по всем условиям, CIBC все неприлично.
-
Чи треба вчитись для того щоб отримати роботу чи як ? Бо я дивлюсь різні сайти і там кажуть треба 1500 і два роки але треба вчитись на ту роботу!
-
Ну там є кормчій напевно і він такий: а тепер видавайте тим хто по CEC, а тепер біженцям, а тепер виловлюйте дрібним ситом хто ще залишився з позапрошлого року. А тепер ми вас кожного другого звільним ну і т.інш.
-
З будь-якої.
-
Квебек Подача - 15.12.2023 Біо - 4.12.2024 АОР - 12.02.2025 2 людини
-
Мені 17 років,зараз знаходжусь в Монреалі можете будь ласка підказати яка робота потрібна шоб податись на PR ?
-
Якщо це Оттава то у них завжди так
-
-найти работодателя, который сделает lmia. -брак с гражданином канады
-
що робити коли вибираєш вільний слот, а пише що сервіс не доступний?
-
Всем привет! Скажите пожалуйста, сейчас можно как-то получить разрешение на работу или рабочую визу? Знакомые из Украины хотят переехать в Канаду?
12 Jan 2024, 17:45
436393/474652
4 days ago