PR CUAET
-
Чи треба вчитись для того щоб отримати роботу чи як ? Бо я дивлюсь різні сайти і там кажуть треба 1500 і два роки але треба вчитись на ту роботу!
-
Ну там є кормчій напевно і він такий: а тепер видавайте тим хто по CEC, а тепер біженцям, а тепер виловлюйте дрібним ситом хто ще залишився з позапрошлого року. А тепер ми вас кожного другого звільним ну і т.інш.
-
З будь-якої.
-
Квебек Подача - 15.12.2023 Біо - 4.12.2024 АОР - 12.02.2025 2 людини
-
Мені 17 років,зараз знаходжусь в Монреалі можете будь ласка підказати яка робота потрібна шоб податись на PR ?
-
Якщо це Оттава то у них завжди так
-
-найти работодателя, который сделает lmia. -брак с гражданином канады
-
що робити коли вибираєш вільний слот, а пише що сервіс не доступний?
-
Всем привет! Скажите пожалуйста, сейчас можно как-то получить разрешение на работу или рабочую визу? Знакомые из Украины хотят переехать в Канаду?
-
Я перепрошую я не дуже зрозумів
-
Діти 120 дол, дорослі на 55 більше
-
Просто намагатися і намагатися зловити вільний слот, там немає іншого виходу
-
www.quebec.ca/immigration/permanente/travailleurs-qualifies основні програми, почитайте які роботи підходять. feer з номером, то кожна робота і позиція там мають свій номер
-
Получили новый визиторрекодс доя ребенка- прислали без позначки Куает- что теперь делать?
-
Благодарю
-
І що з цим робити? У мене така проблема з усіма містами((
-
якщо б їм сказали, що принцип звільнення залежить від швидкості роботи, ми б отримали все за годину. А так як вони вибрали людей рандомно за номерами контрактів на звільнення... нікого не цікавить розмір беклогу і толпи страждущіх.
-
Для іміграційних віз окремі черги!
-
Як вам таке ?😆
-
Скажіть будь ласка, я ще ніколи не переносила дату інтервʼю. Спочатку треба відмінити існуючу? Чи можна спочатку зловити слот, а потім відміняти?
12 Jan 2024, 17:45
436404/474652
4 days ago