PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка ,планую переїзд у цю провінцію Термін відпрацюванння для подачі на документи змінився? Який загальний термін? Нові оновлення до програми це анкета і потім можливі пріоритетні професії?
-
Если вы узнаете , что выиграли, то вам надо заполнить форму DS260 и ждать когда номер вашего кейса станет current, точнее когда подойдет ваша очередь. Интервью начнутся с 1 октября 2025 года и продолжаться до 30 сентября 2026 года. Когда вы попадете на интервью - зависит от номера кейса. Чем он больше, тем меньше вероятность что до вас дойдет очередь.
-
А якщо їм в аеропорту видали тільки wp, тоді після березня можна подаватися на СП або ВР?
-
Я була б щаслива, якщо б така невдача була завжди. 30 дол -це не гроші. На жаль, в житті моєму набагато більші невдачі
-
Доброго дня,чи є відома квота на подачу пр у 2025 році?
-
Ось мій таймінг. Тільки що дзвонив до IRCC Відповідь, у вас все чудово нам від нас нічого не потрібно! Їде back ground check Eligibility is done, хоча в трекінгу світится not started. Ще узнав що SVO - sydney PVO - winnipeg Що це мені дає не второпую🤷🏻♂️ такі справи.
-
Ніхто не знає ,але нещодавно вони збільшили час очікування для Атлантики . Я думаю ,що ця система просто розроблена для того,щоб викликати психічні розлади у людей 😁 (особливо тим хто по PNP EE.) Взагалі немає жодних черг ,то якесь рендом паті . Для лендінгу одному офіцеру необхідно 10 хвилин . Яким боком він вибирає, ніхто не знає ,один із працівників писав ,що деякі офіцери за день 60-70 видають,деякі ледве 45 .