PR CUAET
-
Так ми не можемо виїзжати з Канади. Як що взяти слот в Європі, то що тоді? Відмовитися? Та чи можна хіба в різних місцях ловити одночасно? Не зовсім зрозуміло. Будь ласка в особисті, як що можна. Про кеш поняла
-
Доброго дня, я подаю аплікацію на PR, на email прийшов лист, що потрібно пройти біометрію, коли я зробив лінк аплікацій, в основному кабінеті ми побачили що наша біометрія автоматично підтягнулась і в списку потрібних для надання документів немає нічого, тобто від нас нічого не вимагається. В кінці цієї аплікації потрібно поставити підпис(given name, last name, security question). Чи потрібно все-таки підписувати цей документ?
-
Ктось в фудбанку волонтерів ? Можете росказати як все відбувається? Мене цікавіть скільки днів чи разів там треба поволонтерити щоб листа надали.
-
Ви мабуть не в тій групі написали, для цієї програми вже не можливо подати аплікацію
-
О какой программе иммиграции идет речь ?
-
Так Программа была закрыта в октябре 24 года. Как вы подались в феврале? Что то не сходиться. 🤔
-
Привіт усім, мені потрібен особистий помічник, і це велика зарплата. Зв'яжіться зі мною приватно, щоб дізнатися більше!
-
User София has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Всім привіт, шукаю першу роботу в Канаді (будь яку), минулі 3 роки працював фронтенд розробником, також є досвід на складі, та мерчандайзером. Дайте знати якщо хтось має якісь пропозиції актуальні. Зараз в Гамільтоні, Онтаріо, шукаю по всій Канаді, можу переїхати протягом тижня якщо буде джоб офер. Дякую, всім хороших вихідних✌️
-
Головна +там, де штампи