PR CUAET
-
Звісно краще до 31.03.2025.
-
Нет. Вы можете ее заполнить в любое время, но тем самым вы сами должны расчитывать время . У вас есть дата 30 сентября - после которой вы не сможете проучить визу по лотерее. Поэтому сами должны понимать , что заполнить в августе 2026 будет уже поздно . Вы просто не сможете попасть на интервью. Хотя в истории были случаи , когда люди успевали . Но это риск. Нужно отталкиваться от вашего номера кейса. Чем он меньше, тем быстрее надо заполнить форму.
-
Доброго дня, мій паспорт закінчується через 2 місяці разом з ворк пермітом, мені 19, виїхав з України в 16, тому у військовому обліку нічого немає про мене. в консульстві мені сказали, що в такому випадку тільки білет в Україну, а звідти вже все, не виїдеш. Тому найкращий зараз варіант для мене це тільки політичний притулок. Чи є ще якійсь варіанти у такому випадку?
-
Подача - 08.02.2024, АОР - 20.02.2025
-
Доброго дня. Після отримання WP для подовження візи подаватися на візу worker чи звичайну туристичну?
-
Доброго дня! Реально не тільки одного, а багатьох! Наші студенти в середньому зустрічаються з 2-3 волонтерами щотижня