PR CUAET
-
Я отримала через 12 місяців і 2 тижні
-
Якщо Ви вже подали окремо свій, то чекайте аби подати дитині на підставі Впшого перміту. Модно було б просто подати сімейний профайл
-
Заповнити профіль та написати декільком людям. Треба пояснити чому вам необхідна допомога, та чим зацікавив профіль конкретного волонтера
-
Напишіть в ЛС ваше імʼя, будь ласка
-
Ааа. Зрозуміла. Дякую. Але ж чи зараз важливо мати оновлення у Резерв+ і як на сайті віжобржається як що його не робив чоловік поки що? Це видно? Ми просто вирішили що це саме із за цього
-
ні. ці послуги (flagpoling) вже не надають. www.canada.ca/en/border-services-agency/news/2024/12/ending-flagpoling-for-work-and-study-permits-at-the-border.html
-
Через ПК пробуйте
-
Бо немає чіткого розуміння термінів очікування, від місяця до пів року.
-
8 січня цього року.8 лютого отримала паперовий дозвіл Електронний на тиждень раніше
-
зараз має бути швидкий розгляд. По термінах з середини Канади 3 тижні на study permit.))
-
Зараз я застряг на пункті 6, тому що оплатив послугу, зробив лінк аплікації на інший акаунт, але там де потрібно прикріпити файл, сказано що нічого прикріплювати не потрібно + в листі написано, що я маю тільки 7 днів Чи є у вас якісь ідеї на рахунок цього? Буду дуже вдячний за допомогу
-
я могу делать и контролировать только то, что от меня зависит Трамп/не Трамп отменят/не отменят это не моя зона контроля))) а вот разобраться заранее с формой я могу! тем более, на сколько я понимаю, важно все щепетильно правильно заполнить + скорость имеет значение. почему бы не заполнить заранее, если это возможно...
-
2013 Kia Sorento · Suv · Driven 217,000 km. Шкіряний салон, підігрів руля та сидінь, кнопка старт, стоп та камера заднього виду, а також панорамний дах та багато іншого. В комплекті зимова та літня резина, минулого року куплена. Пробіг 217тис. За детальнішою інформацією та більше фото пишіть або телефонуйте за номером 587-990-8451 Андрій.
-
а що ircc каже?
-
Я не підкажу, соррі. При подачі було написано, що радять відразу оплатити, тому ми усе оплатили одразу. По чату вище писали, що це робиться через ВЕБФОРМУ