PR CUAET
-
Дякую! А взагалі по тому коду хоч колись запрошення давали від провінції, бо мені рекомендують міняти роботу і щось шукати по 75110 що в цьому коді хоч якісь шанси є
-
Дуже Вам дякую за пораду!
-
Чесно навіть не памятаю. Я переважно настільки забіганий, що статус не перевіряю. Просто на пошту прилітає )))
-
Але треба дивитися щоб це місце роботи прописали і в job offer і в Employer form
-
Ідемо по місцю роботи. Якщо гамільтон то підходить, якщо Оаквіль, то ні
-
Не подаю в загальному, навіть якщо був в клієнтів в CUAET - на разі проблем з цим не було
-
Ок, дякую, але цей код ніби є в списку поза GTA, як рахується якщо компанія зареєстрована в м. Оквіл, а місце роботи Гамільтон?
-
Дякую)Якщо в статусі стоїть certificate issued,то очікувати найближчим часом імейл?
-
Якщо по CEC і два роки по факту вже є, то можете звільнятися. На бали це не вплине.
-
Дякую. Тобто якщо другий паспорт виготовлений, але ще не на руках, то можна подаватись на PR по ЕЕ тільки зі старим паспортом і це ок з точки зору правил?
-
Ясно, лишилось тільки взнати чи дійсно пройде місце роботи як Гамільтон?
-
In-Demand хоть і не швидкий (2-5 місяців чекати на запрошення), але навпаки один з надійніших. Якщо є можливість, я б по ньому подавався
-
привіт, хто відправляв запит на довідку в Польщу, підкажіть, будь ласка, як довго шов лист до Польщі? дякую)
-
In Demand гарно працює. Там стбільні запрошення 4 рази в рік. Прохідний 26-30. Всі НОКи програми беруть, без дискримінації
-
Шкода втраченого часу, але якщо з теперішнім кодом ці шанси невеликі то мабуть краще вже шукати щось інше
-
Це ок. Нас цікавлять документи, а не сайт
-
Так і є, але на сайті компанії адреса Оквіль
-
Це ок, якщо він досі валідний
-
Ну і місце праці в роботодавця там має бути (офіс, склад, цех, магазин, тощо)
-
Гамільтон пройде. Головне щоб документи показували Гамільтон
12 Jan 2024, 17:45
43673/431111
less than a minute ago