PR CUAET
-
вы указываете даты, когда она ехать собирается. без них вы анкету не подадите
-
Головному апліканту ДІЮЧИЙ статус потрібно мати на протязі подання заявки, всього розгляду справи і винесення рішення. Тобто весь час потрібно мати WP.
-
Подача 1.02. 2025 АОР 20.02.2025 Все же движение обнадеживает не то что по украинской полная тишина 🤞🏻
-
Можливо авто лист....а може і ні. Можна спробувати reconsideration request через вебформ якщо є докази що надавали відповідь..
-
Скажіть будь ласка чи було у когось так, що прийшло підтвердження про запис і ви підтвердили, а потім прийшов імейл, що ви не підтвердили?
-
Тому що я не знаю коли мама зможе отримати візу, як я можу вказати дати? Чи то тільки через рік
-
Не так уже нас й багато по цій програмі. За 2 роки всі отримаємо ПР
-
Скоріше за все ви їх завантажили, але не відправили. Їх крім вас ніхто не побачив . Ось і правомірна відмова.
-
почему вы не можете указать даты? они обязательны в анкете
-
Ну то коли радите таке, то сказали А , кажіть і Б, бо люди ваші слова сприймають буквально.
-
Якщо статус документів Uploaded-Not Submitted to IRCC , вони їх не отримали оскільки ви не засабмітили до кінця. Тільки створювати нову заявку і бути уважними 🤷♀️
-
Ну то вже проблема людини.
-
180 днів на рік, без wp, а справу розглядають більше року. Можна попросити залишитись поки йде розгляд, якщо є кому тут годувати
-
Поділіться будь ласка досвідом, чи хтось видаляв свого spouse з аплікації?
-
В умовах є вимога мати діючий статус тимчасового резидента для головного апліканта. Основне слово ДІЮЧИЙ!
-
Прийшло сповіщення, ми підтвердили а сьогодні пише що візит скасовано
-
Дякую. Пошукаю ще по групі- бо з першого разу не знайшла👌
-
Дякую Вам❤️
-
Бо його перевіряють на момент еліджібіліті 🤓
-
Дякую❤️
12 Jan 2024, 17:45
436857/474652