PR CUAET
-
/warn використання образливих слів
-
Подавайте нову і правильно вибирайте пункти.
-
Зрозуміло, дякую!
-
Тобто коли ви в Україні, ви не можете писати, що ви в Польщі, Чехії і т.д. Це обман і відмова.
-
Подавати з Канади- це не писати, що людина знаходиться в Канаді. Це зовсім інші речі. Я також можу на маму подати, але я буду писати, що мама знаходиться в Україні і це йде як подача з України
-
Фото 10 на 15 см. Хоч канадці дуже дивуються коли їх кажуть що то треба на паспорт. Проплату - той листочок що ви переказали кошти - маєте мати в день подачі документів. Я за тиждень собі всі документи збирала
-
Просто завантажуєте тільки новий паспорт і в анкеті вказуєте тільки новий
-
Доброго дня, заповнюю заявку на новий ворк перміт по програмі для українців до 31 березня 2025 і виникло питання. В мене зараз ворк перміт на старий паспорт який дійсний до 2027 року. Але в мене є новий закордонний паспорт. Як мені правильно заповнити анкету, щоб новий ворк перміт зробили на новий паспорт. В останньому вікні воно мені рекомендує завантажити фото паспорту, моє фото і анкету, але ніде немає можливості вказати, що я оновив свій паспорт і хочу на новий зробити. Буду вдячний на відповідь.
-
Так, паспорт один за одним. Під фото старого паспорту буде вже дві крапочки, це означає що пролиставши побачите новий паспорт
-
Обов'язково має бути список виконуваних обов'язків в референс леттер
-
Немає значення. Має значення щоб ви отримати квитанцію які потім відправити треба до консульства.
-
Модна просто надати Reference Letter, написано згідно вимогами IRCC + пейстаби (перший і два останні) Детальніше: Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни
-
Добрий ранок. У дітей (4,10 років) закінчуються паспорти у квітні, відповідно візи та візітор перміти. Нові паспорти вже на руках, підкажіть як правильно та в якій послідовності продовжити ці документи? Дякую
-
В мене э 3 віконечка куди потрібно завантажити - Offer of Employment -Employment Records (тут зрозуміло референс леттер і пей стабс) Letter of Employment А що завантажувати в інші? І чим відрізняється letter of employment from reference letter і що тоді є offer of employment?
-
Доброго дня, скажіть я якщо дітям продлили паспорт і зробили нові візітори то які документи ще треба переробляти? Типу медикер картки?