PR CUAET
-
Доброго ранку, дякую за відповідь, при оформленні MoneyOrder на суму 172 канадських доларів треба вказувати яку послугу оплачуєте? Чи тільки вказати в яку установу?
-
1. Ви вказали Yes в питанні Job Offer, що модна було не робити, адже всерівно ваш Job offer не є Valid для ЕЕ = не є LMIA / LMIA exemption = не додає балів Проте, якщо вже сказали і система вимагає документи- завантажуйте ваш JO 2. Employment records може бути весь пакет документів підтвердження роботи : контракт, офер, опис роботи, референс, пайстабт, виписки з банків, податки тощо. Обʼєднуєте все що вважає за потрібне і робите merge, макс 4мб 3. Employment letter = Refere Letter. Ваш, з вашого опису, не містить важливої інформації, яку вимагає IRCC - ваших прямих обовʼязків. По ним IRCC визначає і перевіряє ваш NOC
-
Подавалися в перших числах грудня і перед Новим роком отримали. На момент подачі треба фізично бути в Польші. Не знаю як вони перевіряють - можливо Прикордонна служба надає інформацію про перетин кордону.
-
Я прибрала yes в розділі job offer і залишилось тільки employment records))) дякую, ви мені полегшили життя)
-
Так, через вебформу
-
Ні. Я написала, що тільки запит на проходження мед огляду прийшов.
-
Заповнюйте уважно і лише те, що ви дійсно можете підтвердити опісля (документи завантажити). Система вперта, вона вас не пропустить без документів)))
-
То чоловік проходив медогляд в Украіні?
-
І зразу наступне питання чи хтось знає де у Львові можна пройти медогляд дійсний для Канади?
-
Бо мій чоловік теж в Україні, медогляду ще не проходив, то я думаю , що мені теж прийде дозапит, того питаю
-
ок, тоді останнє питання))) я пройшла по франкофонському стріму в якому мінімальний бал 428, в мене 526, з українським досвідом, чи можно його прибрати без негативних наслідків, і тоді бал буде 476, що також є достатьно для данної вибірки?
-
Всім щиро бажаю якнайшвидше отримати той AOR! А я щаслива людина була. Подала заявку в листопаді 23, ні про які AORи не чула, чатів не читала. Через 8 міс сюрпризом отримала AOR і почалися нерви - очікування на eligibility 🤣
-
Тобто треба податися на новий ворк перміт, чекати коли прийде (або на Ок на саіті), а тільки потім подаватися на нову візу? Або можно це зробити паралельно, не чекаючи ворк перміту?
-
Для тих, в кого чоловіки проходять медогляд в Києві. Черги немає. Мій в пʼятницю цю записався на 25 лютого.
-
Допоки ви зустрічаєте вимогу вибірки 428 & Tie-breaking rule - ви в «safe zone». Проте, якщо хочете для заспокоєння пояснити офіцеру чому бали preItA і postItA так відрізняється- можете пояснити то в Letter of Explanation і додати його в додаткове віконце (client’s document / additional documents). Я б певно так зробила в своїй аплікації як то кажуть провсяк, але то не є обовʼязково
-
📱 ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️ Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧[email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko