PR CUAET
-
Не питала ще про це. Просто написала, що дійсно таке буває. Думаю це чисто людський фактор був - помилка офіцера. На жаль за їх рахунок.
-
User Lena has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую
-
Кто недавно продлевал паспорт (продление, не новый) в Едмонтоне, какие документы на взрослого? И нужно ли фото?
-
Ось, що там пишуть зараз. Вам потрібен розділ "Подовження терміну дії закордонного паспорту".
-
Я дивилась. Але мені в чаті сказали, що дорослому вже треба фото, на сайті цього нема. Тому перепитую
-
Актуальний перелік документів найкраще завжди дивитись на сайті консульства. Просто введіть у Google "консульство України у Едмонтоні" і на сайті консульства знайдіть відповідну інформацію. Також там побачите і дні/години прийому громадян, які хочуть подовжити паспорт.
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, у дитини є ворк перміт до лютого 2026 року. Паспорт теж до цієї ж дати. У квітні буде 16 років, ще нового паспорта немає. Чи зможу я пізніше продовжити ворк перміт на основі мого дозволу на роботу? Щиро дякую.
-
Доброго дня. Хочу продовжити ворк перміт,який в мене до лютого 2027, тоді ж і закінчується строк мого паспорту.А віза cuaet до листопада цього 2025 року. Щоб продовжити ворк перміт мені потрібна нова віза у новий паспорт? Дякую 🙏
-
Через три тижні три дні від подачі отримала лист про видачу WP і що він відправлений поштою. Фізично поштою ще не отримала (наразі пройшло менше чотирьох тижнів від подачі).
-
Я знаю. Я читала, та люди з чату дали іншу інформацію тому питаю в тих хто подавався недавно
-
Чи є якась відеоінструкція як заповнити стаді перміт для дитини?