PR CUAET
-
Не потрібна віза
-
Так я б хотіла продовжити ворк перміт ще на рік, так як у мене було видано на 2,5 роки до кінця паспорта. Тому просто подаю на новий паспорт продовження ворк перміту так? Щодо візи,то це окрема тема,в ircc можна онлайн податися на нову візу з новим паспортом?Віза потрібна для виїзду і вʼїзду. Дякую 🙏
-
Я подався в жовтні 2024, прийшов тільки вчора запит сплатити 255 дол.
-
Дякую,дуже змістовно 🙏
-
Якщо у вас є новий паспорт (припустимо, із строком дії до 2034 року), то ви подаєте заявку на новий ворк перміт. Вказуєте у заявці лише цей (новий) паспорт. Те, що у ньому немає візи - неважливо. Після отримання нового ворк перміту ви на його підставі подаєтесь на нову візу у новий паспорт. Якщо у вас немає нового паспорту (або паспорту, строк дії якого довше, ніж строк дії вашого теперішнього ворк перміту), то подавати заявку на новий ворк перміт немає сенсу.
-
Скажіть будь ласка. В резерв + писати адресу приписки чи проживання в Канаді?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, сину видали Wp в аеропорту до жовтня 2026 з можливістю навчатися в школі. Зараз хочу продовжити і виникло питання що писати в графі education: навчається в 12 класі тут і в травні 2024 отримав атестат в Україні. Треба вказати high school Ukraine, і канадську. Дякую.
-
Вітаю всіх! Скажіть будь ласка, на скільки впливає на результат teer з яким подаєшся? Чи teer 2 скорше номінують ніж teer 4?
-
Тобто ви поставили там галочку на підставі того що у вашого боса є ліцензія і він вважає що ви відповідаєте професійним вимогам, так? У чоловіка нок карпентер тому дуже зацікавлені у правильності відповіді) наш імміграційний сказав там нічого не ставити раз немає ліцензії… І ще питання: чи прикладали ви до заяви ліцензії?
-
Тобто,ми вказуємо в анкеті,що подаємось на новий перміт,а не продовжуємо?
-
Мабуть за Ваші кошти в Україні можливо усе, але чи приймуть його тут.... Дзвонить в клінику питайте. Те що ми здавали на Cuaet до приїзду у Канаду, тут не прийняли бо не було аналізу крові. То була Львівська кліника
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, чи можна мати 2 фул тайм роботи по 30 годин? Наприклад я зараз працюю в пекарні, але мою професію не обирають. Зате з моїми балами в констракшені я б пройшла. Думаю може піти на роботу де працює чоловік(у нього менша балів через вік і гіршу англ) на 30год/тиждень, щоб якщо по поточній професії не оберуть то через рік податись як карпентер. Але якшо оберуть як пекаря, то зразу покину другу роботу
-
Для медицини окрема форма яка приходить орієнтовно в дати eligible. А це вже більше ніж через півроку від біометрії.