PR CUAET
-
Дякую,дуже змістовно 🙏
-
Якщо у вас є новий паспорт (припустимо, із строком дії до 2034 року), то ви подаєте заявку на новий ворк перміт. Вказуєте у заявці лише цей (новий) паспорт. Те, що у ньому немає візи - неважливо. Після отримання нового ворк перміту ви на його підставі подаєтесь на нову візу у новий паспорт. Якщо у вас немає нового паспорту (або паспорту, строк дії якого довше, ніж строк дії вашого теперішнього ворк перміту), то подавати заявку на новий ворк перміт немає сенсу.
-
Скажіть будь ласка. В резерв + писати адресу приписки чи проживання в Канаді?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, сину видали Wp в аеропорту до жовтня 2026 з можливістю навчатися в школі. Зараз хочу продовжити і виникло питання що писати в графі education: навчається в 12 класі тут і в травні 2024 отримав атестат в Україні. Треба вказати high school Ukraine, і канадську. Дякую.
-
Вітаю всіх! Скажіть будь ласка, на скільки впливає на результат teer з яким подаєшся? Чи teer 2 скорше номінують ніж teer 4?
-
Тобто ви поставили там галочку на підставі того що у вашого боса є ліцензія і він вважає що ви відповідаєте професійним вимогам, так? У чоловіка нок карпентер тому дуже зацікавлені у правильності відповіді) наш імміграційний сказав там нічого не ставити раз немає ліцензії… І ще питання: чи прикладали ви до заяви ліцензії?
-
Тобто,ми вказуємо в анкеті,що подаємось на новий перміт,а не продовжуємо?
-
Мабуть за Ваші кошти в Україні можливо усе, але чи приймуть його тут.... Дзвонить в клінику питайте. Те що ми здавали на Cuaet до приїзду у Канаду, тут не прийняли бо не було аналізу крові. То була Львівська кліника
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, чи можна мати 2 фул тайм роботи по 30 годин? Наприклад я зараз працюю в пекарні, але мою професію не обирають. Зате з моїми балами в констракшені я б пройшла. Думаю може піти на роботу де працює чоловік(у нього менша балів через вік і гіршу англ) на 30год/тиждень, щоб якщо по поточній професії не оберуть то через рік податись як карпентер. Але якшо оберуть як пекаря, то зразу покину другу роботу
-
Для медицини окрема форма яка приходить орієнтовно в дати eligible. А це вже більше ніж через півроку від біометрії.
-
Якщо я пам'ятаю правильно, то не існує варіанту "подовжити діючий ворк перміт". Технічно ми завжди просимо новий ворк перміт. І після його отримання маємо на руках два діючих ворк перміти. Принаймні, у мене саме така ситуація і у всіх знайомих також. Особисто я подавався по відео у Ютубі. Також у цій групі у закріплених повідомленнях є інструкція.
-
медосмотр универсальный для всех: для иммиграции, для вп и тд. клиника поэтому и аккредитированная, что она подгружает данные медрсмотра в единую базу для ircc. в любой стране мира, как и биометрия, вы сдадите медосмотр в такой клинике - он попадет в общую базу, а на руках у вас остается бумага о пройжденном медосмотре
-
У першому абзаці вказано перекладену сертифіковану копію військового запису. Можу помилятись, але я не бачу там слова "нотаріально". Тобто, офіцер хоче сертифікований переклад (від сертифікованого перекладача, а не, припустимо, від вас особисто).
-
@OstapBosak можете прокоментувати будь ласка це питання