PR CUAET
-
Ви можете перевірити статус вашої візи та дозволу на перебування в Канаді кількома способами: - Через портал IRCC GCKey або Sign-In Partner – де ви подавали заявку на візу онлайн & перевірте статус вашого документа. - Через eTA (для тих, хто має eTA разом із візою) Перевірити його статус можна на сайті IRCC. - Перевірка через CBSA (Прикордонна служба Канади) Подати запит через Access to Information and Privacy (ATIP) до Canada Border Services Agency (CBSA) та отримати інформацію про свій імміграційний статус. -Перетин кордону Якщо віза анульована, вас просто не пустять у країну. Якщо ваша віза дійсна до 2028 року, але є підстави для ануляції (наприклад, порушення імміграційного законодавства чи статусу), краще перевірити заздалегідь, щоб уникнути неприємних ситуацій.
-
Доброго дня. Знаю, що таке питання вже було, але можливо на цей момент є новий досвід. Який наразі термін розгляду подання на продовження WP у кого попередній закінчився/чується? Чи є хтось, хто подався після серпня 2024 і вже отримав? Буду вдячний за такі відомості.
-
Я теж cook, та через місяць буду здавати екзамен на cook journeyman, так як маю достатньо досвіду для цього. Я б не радила ризикувати. Саме для цих 10 балів. Бізнес ліцензія це взагалі інше. Як вона вливає на вас. Це, як на мене, просто не логічно. Я думаю чоловіку вище просто повезло
-
Меню налаштувань відправляється в приватний чат
-
Не стоїть на Стаді Перміт,але питання були з мед страхуванням, бо воно діє лише на підставі відмітки cuaet номеру … але нам в центрі погодили подовження, якщо мама (я) прийду разом з дитиною і своїми документами + робочий контракт, то вони подовжують медичне страхування дитині на базі моїх документів
-
Але для дитини не треба фото додавати. Тільки для дорослого апліканта.
-
@1344
-
В какой провинции?
-
Я вроде бы все просмотрела- если не трудно- повторите, рожалуйста
-
я вам ответила в тематической ветке. но вы даже не читаете
-
Не стоїть на Стаді Перміт,але питання були з мед страхуванням, бо воно діє лише на підставі відмітки cuaet номеру … але нам в центрі погодили подовження, якщо мама (я) прийду разом з дитиною і своїми документами + робочий контракт, то вони подовжують медичне страхування дитині на базі моїх документів
-
Везде писали что детям щас вообще не ставят. Я пока менять не буду. Попробуем продлить страховку. Если нет тогда будем думать.
-
Просто когда мы получили новый ворк пермит доя мамы ребенка- там стоит , а на новом визиторрекодс для дочки не стоит. Я теперь переживпю- вдруг не поднят медстраховку