PR CUAET
-
Нет, не стоит. У всех в новых не стоят (ну как у всех, у всех про кого я слышала) Но говорят никаких проблем не будет с этим.
-
Большая просьба админа не удалять мой вопрос. Написала в нужной теме и там не отвечают. Кто недавно получил новый визиторрекодс для ребенка- у вас стоит позначка Куает? У нас не поставили и я теперь не знаю - что нам делать
-
Щоб зайти в е-консул авторизуюсь в Дii. В мене вже 58 авторизаций висить як iх з дii видалити?
-
Доброго дня. Може хто знає як вирішити таке питання... У дитини продовжений паспорт, якій закінчується у кінці року. Йому виповнилося 14 років нещодавно и українського внутрішнього паспорту він немає, тому що ми понад 2 року у Канаді. Без внутрішнього паспорту консульство у Торонто не робить український загранпаспорт. Хто знає що робити? В Україну їхати не вариант. Писала у консульство листа, не видповидають на це питання...
-
Дякую А ви отримали відповідь від них після?
-
13404 Тегнув вас в тематичній гілці. Будь ласка шукайте інформацію в відповідних темах. Далі працює бот: видаляє повідомлення і дає попередження
-
Привіт Я допомагаю подаватися на Alberta Early Childhood Educator Certificate (Level 1) для роботи вихователем у дитячих садках або центрах продовженого дня. Розбираюся в процесі, знаю, які документи потрібні та як усе правильно оформити. Якщо вам це актуально – пишіть у приватні повідомлення!
-
Щойно прочитала на оф сайті, що з 30 січня 2025 року ця анкета для стаді перміт змінилася,і тепер тоеба завантажувати нову версію. І тут же посилання на адоб рідер.Я пройшла по ньому,скачала.І нічого...Те саме. Можливо мало часу пройшло з оновлень?Лиш місяць)))
-
То додавати всіх чи ні?
-
Привіт Я допомагаю подаватися на Alberta Early Childhood Educator Certificate (Level 1) для роботи вихователем у дитячих садках або центрах продовженого дня. Розбираюся в процесі, знаю, які документи потрібні та як усе правильно оформити. Якщо вам це актуально – пишіть у приватні повідомлення!