PR CUAET
-
13404 Тегнув вас в тематичній гілці. Будь ласка шукайте інформацію в відповідних темах. Далі працює бот: видаляє повідомлення і дає попередження
-
Привіт Я допомагаю подаватися на Alberta Early Childhood Educator Certificate (Level 1) для роботи вихователем у дитячих садках або центрах продовженого дня. Розбираюся в процесі, знаю, які документи потрібні та як усе правильно оформити. Якщо вам це актуально – пишіть у приватні повідомлення!
-
Щойно прочитала на оф сайті, що з 30 січня 2025 року ця анкета для стаді перміт змінилася,і тепер тоеба завантажувати нову версію. І тут же посилання на адоб рідер.Я пройшла по ньому,скачала.І нічого...Те саме. Можливо мало часу пройшло з оновлень?Лиш місяць)))
-
То додавати всіх чи ні?
-
Привіт Я допомагаю подаватися на Alberta Early Childhood Educator Certificate (Level 1) для роботи вихователем у дитячих садках або центрах продовженого дня. Розбираюся в процесі, знаю, які документи потрібні та як усе правильно оформити. Якщо вам це актуально – пишіть у приватні повідомлення!
-
13404
-
Аааа, тоді понятно чому другий подовжили тільки на рік, бо пройшов тільки рік від мого першого ВП. Дякую.
-
Зараз її роблю. Нічого не можу сказати,може і в мене щось вилізе.
-
Вона так і називалася ця анкета і номер той самий. Але пише сайт,що відтепер це якась нова версія анкети.Я минулого року вже робила сину по цій анкеті стаді перміт.А вчора щось пішло не так.Видає сайт помилку(((
-
Нова версія це і є 5709?
-
Добре, а як що я буду подаватися після 31 березня, наприклад в наступному році...це на яких вже умовах може бути? Ділема, подаватись чи ні зараз на ВП без обмежень, не горить, але маю плани роботи з дітьми та людьми...