PR CUAET
-
Вона так і називалася ця анкета і номер той самий. Але пише сайт,що відтепер це якась нова версія анкети.Я минулого року вже робила сину по цій анкеті стаді перміт.А вчора щось пішло не так.Видає сайт помилку(((
-
Нова версія це і є 5709?
-
Добре, а як що я буду подаватися після 31 березня, наприклад в наступному році...це на яких вже умовах може бути? Ділема, подаватись чи ні зараз на ВП без обмежень, не горить, але маю плани роботи з дітьми та людьми...
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка хорошу веломайстерню в Кітченері,де можна обслужити велосипед( залити герметик в колеса, перевірити амортизатори, змастити ланцюг і тд). Бажано не за всі гроші світу🙈. Наперед дякую за відповідь
-
Після 31 березня ви не зможете податись на умовах CUAET, якщо канадський уряд не подовжить пост CUAET міри. Наразі вони закінчуються 31 березня 2025 року. Тобто, після цієї дати вам буде потрібен канадський роботодавець, який оформить для вас документи під закритий ворк перміт. А це вже зовсім інша історія...
-
запитують після цього листа і до final decision
-
Як я розумію треба писати від імені батьків,якщо дитина школяр?
-
Запросите у школы, отправьте такое письмо Subject: Request for Enrollment Verification Letter Dear School Administrator's, I hope this email finds you well. I am writing to request an Enrollment Verification Letter for my child, (Name), who is currently enrolled in (grade) at (school name). We need this document for the renewal of their Study Permit with Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). Could you please provide: 1. Enrollment Verification Letter - confirming my child's enrollment at the school, including their full name, date of birth, grade, and the school's contact information. This document is required for the renewal of their Study Permit with Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). 2. School Report - an official report of my child's academic progress, attendance, and teacher comments. Please let me know if there are any forms to complete or any further details required. Thank you for your assistance. Best regards, (Name) (Contact information)
-
Вітаю Підкажіть будь ласка хто знає. В мене таке питання: У сина якому зараз 5 років у цьому році виповнюється 6 років восени він має visitor record ми будемо подовжувати всією сімʼєю, чи можемо ми подати йому на study permit або треба залишити як є зараз і подавати на новий visitor record.