PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, чи хтось стикався зі схожою ситуацією Ми з чоловіком відправляли запит на довідку у консульство Торонто одночасно 14 грудня і я вже отримала її, а він ще ні (кожен з нас мав окремий money order, окремий зворотній конверт і витяги з Дії,так що з нашої сторони все ок) Бачу що в більшості випадків довідки приходили назад також одночасно для всієї сім'ї,тому починаю хвилюватися чи запит чоловіка раптом не загубився
-
Доброго вечора, ніяк з чоловіком не можемо зрозуміти яке саме NOC по його професії ,хто може допомогти?
-
Дякую
-
Вітаю. Хіба Вам не прийшов лист з переліком необхідних документів?
-
Не знаю який з них
-
Добрий день, 30 числа маю апоймент до консула на виготовлення нового закордонного паспорта. Маю питання : які документи потрібно мати з собою? Надрукував на папері а4 місце народження і прописки, свій паспорт і наскільки знаю потрібно оплатити збір в консульстві ? Це все що потрібно чи шось пропустив ? 😅
-
Працював майже 15 років інженером-технологом та інженером-конструктором
-
Mauril то не Кєбєк а радіо Канада😂
-
Так) там коли зареєструвався мало прийти повідомлення з підтвердження цього і необхідні документи. Я вже певно не знайду бо мали запис на грудень 2022 року
-
22300 дивіться
-
Так я не знайшла цей лист, але дивно. Я точно пам’ятаю що мала перелік необхідних документів. Там точно була заява ( ми друкували самі, можливо Вам нададуть на місці) на оформлення паспорта, сплачували на місці там є термінал.