PR CUAET
-
В ДП Документ спробуйте
-
В Альберті їх знищують після того, як ви їх віддаєте в реджістрі
-
а ви вже отримали перміт, не сприймуть це як помилку?
-
3000/01/01
-
доброго вечора. таке питання якщо укріїнський паспорт книжка у якого немає expiry date, що ви писали у анкеті на це, бо прочерк він не сприймає вимагає дату. чи писали що у вас немає українськго паспорту в такому випадку?
-
Про rural. Их нет в списке новой программы.
-
А ви скільки чекаєте ?
-
дякую величезне 🙏
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1649&top=23
-
не бачила такого, дякую
-
В мене через 5 днів роботодавець отримав лист підтвердити чи я процюю. Я не отримувала нічого. Поки тихо
-
Так на сайті написано подавати.
-
Подскажите пожалуйста, заявка на федеральный этап подана , и потом состоялась поездка за пределы Канады , надо об этом сообщить? Если надо то как , через веб форму? Благодарю
-
Подавайте сьогодні. Хто знає що буде завтра.
-
Доброго вечора Чи вписується в такс формі сума покупки авто з рук? Чи тільки коли продаєш то різниця вписується?
-
Статус змінився 10 Лютого. Подача аплікації була 1 грудня.
-
Вопрос в том, будет ли он завтра еще легален
-
Наш бухгалтер казала що обовʼязково потрібно надсилати ворк перміт,тому що дитячі та інші виплати будуть тільки до кінця старого ворк перміту. І також поновити потрібно сін номер.
-
Подав на федеральний етап у березні 2024, АОР у червні,pal + дозапит, останній апдейт 14 серпня медікал пасс.. То я на компрехенсів чек встяв чи чого так довго? Дзвонив у IRCC кажуть перевіряють бекграунд чек
-
Доброго дня, підкажіть хто стикався з відмовою ВІЗИ Був до запит документів я вітрапила одразу , але те що вони просили , а у відмові стоїть документ якого не просили , що тепер робити ? Чи можно якось оскаржити/пояснити що вони не просили ?
12 Jan 2024, 17:45
438056/474652
18 days ago