PR CUAET
-
Про rural. Их нет в списке новой программы.
-
дякую величезне 🙏
-
не бачила такого, дякую
-
Подскажите пожалуйста, заявка на федеральный этап подана , и потом состоялась поездка за пределы Канады , надо об этом сообщить? Если надо то как , через веб форму? Благодарю
-
Доброго вечора Чи вписується в такс формі сума покупки авто з рук? Чи тільки коли продаєш то різниця вписується?
-
Вопрос в том, будет ли он завтра еще легален
-
Доброго дня, підкажіть хто стикався з відмовою ВІЗИ Був до запит документів я вітрапила одразу , але те що вони просили , а у відмові стоїть документ якого не просили , що тепер робити ? Чи можно якось оскаржити/пояснити що вони не просили ?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, може в когось таке теж було: мої батьки прилетіли в Канаду декілька днів тому назад, але лиш зараз побачили, що в паспорті немає печатки про перетин кордону в Канаді. Що з цим можна зробити? Хочемо подати їм на продовження Ворк перміту, чи може це якось повпливати? Може тепер не ставляться ці печатки?
-
Вітаю! Хотіла подати заявку на ОВП продовження разом з чоловіком з яким у нас common law, але в списку обов’язкових документів додалась ця декларація, як її взагалі підписати? Самостійно ж ніяк, тільки нотаріус? Можливо щось із відповідей я не вірно вказала що зʼявилась ця форма? Поділіться досвідом будь-ласка. Щодо комон лав вказували це і раніше, тому треба десь вказати всерівно, але щоб декларація була обов’язкова перший раз це бачу, у відео поо це нічого😢