PR CUAET
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, може в когось таке теж було: мої батьки прилетіли в Канаду декілька днів тому назад, але лиш зараз побачили, що в паспорті немає печатки про перетин кордону в Канаді. Що з цим можна зробити? Хочемо подати їм на продовження Ворк перміту, чи може це якось повпливати? Може тепер не ставляться ці печатки?
-
Вітаю! Хотіла подати заявку на ОВП продовження разом з чоловіком з яким у нас common law, але в списку обов’язкових документів додалась ця декларація, як її взагалі підписати? Самостійно ж ніяк, тільки нотаріус? Можливо щось із відповідей я не вірно вказала що зʼявилась ця форма? Поділіться досвідом будь-ласка. Щодо комон лав вказували це і раніше, тому треба десь вказати всерівно, але щоб декларація була обов’язкова перший раз це бачу, у відео поо це нічого😢
-
Вітаю з Assignet for assessment)) Значить рух вже пішов)) Зазвичай розгляд займає до декількох тижнів. Коли ви подавались на номінацію та який у вас НОК?
-
Відмова в VISA Був дозапит документів , одразу відправила Відмова указаний 1 документ якого не просили (Фото додаю)
-
Так, це наче вона
-
Government Employment form це і є Military record? 😳 Я знайшла ту форму у них на сайті і заповнила і відправила але там була мова про роботу (поліція…)
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
1 в дозапиті це мілітарі форма, 2е це і резюме також, ми на співбесіді на US візу це проходити. Отримали відмову тому що не було оцінок перекладених з собою та резюме
-
В Канаді існує кілька категорій інженерів, окрім P.Eng. (Professional Engineer). Ось основні типи: 1. Інженери-технологи та техніки • Certified Engineering Technician (C.Tech.) – сертифікований технік. • Certified Engineering Technologist (C.E.T.) – сертифікований технолог. • Applied Science Technologist (A.Sc.T.) – технолог прикладних наук (у деяких провінціях). Ці спеціалісти працюють у технічних сферах, але не мають повного статусу професійного інженера (P.Eng.), хоча можуть виконувати важливі інженерні завдання. 2. Інженери без P.Eng. • EIT (Engineer-in-Training) – інженер-стажер, який ще не отримав P.Eng., але рухається в цьому напрямку. • Engineering Manager – інженер-керівник, який може не мати P.Eng., але займається управлінням проектами. • Software Engineer – у сфері ІТ цей титул використовується, хоча офіційно P.Eng. не завжди потрібен. 3. Ліцензовані інженери, які не є P.Eng. • Limited License Engineer (L.L.) – має обмежену ліцензію, що дозволяє працювати в конкретній сфері без повного статусу P.Eng. 4. Інженери у специфічних сферах • Mining Engineer (Гірничий інженер) • Petroleum Engineer (Нафтовий інженер) • Aerospace Engineer (Авіакосмічний інженер) • Biomedical Engineer (Біомедичний інженер) Деякі з цих спеціальностей можуть вимагати P.Eng., а деякі – ні, залежно від ролі та законодавства провінції.