PR CUAET
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Анкету заполнить нужно. Но в принципе, это можно сделать и на месте.
-
Освіта через Wes не потрібна для всіх програм. Тобто можна потратити зайві гроші. Треба приїхати і через місяць будете розуміти більше, що саме вам потрібно
-
так, обрав для IRCC, а вже при подальшому заповненні заявки пише тип Евалюації Document-by-Document. Хтось казав що потрібно Course-by-Course, тому хотів уточнити чи все вірно
-
Можете освіту перекласти. Але її апостіль краще перекладе. Його ВЕС потім потребує.
-
Вам треба для ircc.
-
Приїдете і переведете, які будуть потрібні за два-три дні, при цьому онлайн саме на Україні. Багато яких документів залежать від різних ситуацій.
-
Нічого не перекладали. Дитина в школі. Всі працюємо. Але це не місто.
-
Я пишу факты без комментариев. Я не понимаю, что Вам не нравится, меня спросили я ответил
-
Украина уже начала переговоры о возвращении домой беженцев с европой. Так что не надо столько уверенности
-
@OstapBosak Доброго дня, маю питання, відпрацював 8 місяців, лейбором на нафті. Зараз змінюю фірму, але теж залишаюся лейбором тільки вже на виробництві. Підскажіть будь ласка, чи зможу я там де зараз працюю, підтягнути, для подачі на ПР?
-
А "заспокойте" мене, будь ласка, що цей паспорт все одно раніше ніж через 3 місяці не отримуєш
-
Канада кстати уже кинула украинцев свернув куаэт. Т.е. тупо оставила без канадского гражданства пару миллионов мечтателей свалить из украины
-
Добрий день, підкажіть, якщо є диплом Бакалавра та Магістра, то WES пише подавати тільки Магістра. Але там скорочена программа, тільки один рік, чи не буде потім проблем в Експресс Ентрі, якщо вказувати один рік?
-
Але ж якісь документи були. Можливо, внутрішній паспорт, або водійські права, або ж свідоцтво про народження. Інакше б вони просто не могли податися за програмою CUAET. Просто, швидше за все, в них не було саме закордоного паспорта
-
Скажу по іншому , добре що ми , не вони )
-
Да, в первом аеропорту где приземляетесь в Канаде. На ето может уйти довольно много времени,от получаса до трех часов...
-
Дія туди була додана через те, що багато хитромудрих співвітчизників ловили слоти, а потім їх продавали. Саме задля припинення цієї нелегальної схеми, і ні для чого більше
-
Так они и в европе не беженцы. Временная защита. Поэтому их очень легко вернуть на родину
-
@OstapBosak Добрый день . Подскажите пожалуйста, в феврале собираемся подаваться на ПР , но в марте мне рожать.как лучше поступить в таком случае,подаваться в феврале или дождаться пока родится ребенок,внести его в анкету и только тогда отправлять? спасибо
12 Jan 2024, 17:45
43822/432113
2 minutes ago