PR CUAET
-
Дочці продовжили wp до 27 року, бо був до 25. У її дитини спливає visitior records в цьому році. Якщо їй подати сумісну заявку на продовження собі і дитині,.є надія, що дочці ще подовжать wp?
-
Добрий день. Підкажіть, якщо в слуханні імена (і навіть стать) акторів були інші, ніж в тесті до слухання (що дало неможливим зробити його добре), апеляцію подавати після результатів чи можна якось вже їм написати щось? Бо інструктор під час тесту сказав, що нічого не може зробити з тим
-
Короче не знаю господа, что люди делают, в таких ситуациях, как у меня при попытке продлить WP(мужчина, паспорт и вп до 2026, резерв+ выдает ошибку), но подал заявку на новый WP с целым парфеноном текста для IRCC с обьяснениями почему я не могу получить новый паспорт и пожалуйста помогите, вряд ли прокатит, но вдруг? В общем ксли кто то собираеться такое проделывать и нужны идеи, маякните в лс, покажу как я делал, а там себе решите
-
В понеділок їду з Калгарі до Едмонтона подовжувати паспорт, можу когось з собою взяти
-
Вітаю, скажіть будь ласка, чоловікові 70 років, служив 2 роки обовʼязкової служби після школи у 1973-1975 рр. Військового квитка немає, і деталей служби він не памʼятає. Лише дати і місто де служив. Можливо хтось мав подібний випадок ? Поділіться будь ласка, що писати у LOE, аби уникнути можливої відмови у заяві на wp ?
-
Так, дякую, стоїть у черзі.
-
Дякуємо! Щіро. Будемо ловити далі
-
У моїх батьків таке письмо,нічь не спала,думала до кого звертатись за домопогою.
-
Доброго всем утра. При заполнении на продолжение OWP интересуют вопросы про поездки. Если у человека двойное гражданство (это указано при заполнении) , и последнее время проживал там , то поездки в Украину указывать? И ,если да, то как писать цель? Или наоборот , указывать поездки в другую страну гражданином которой являешься?
-
Цікавить особистий досвід - отримання visitor record для дорослого. Планую податися на момент 5 місяців в Канаді. Спонсор - рідний брат. Чи потрібно робити медичний догляд? ( оскільки перебування в Канаді більше 6 місяців не можливе без мед догляду). Які ще є особливості при подачі на VR?
-
Вітаю всіх. В Канаді по CUAET з липня 2022. Work permit продовжено один раз (до кінця дії паспорту). Біометричний закордонний паспорт закінчується в лютому 2027 року!!! Чи варто і чи маю право подаватися на друге продовження work permit??????? Підкажіть і порадьте. Дякую.