PR CUAET
-
Доброго дня. Маю таке запитання, дитині 13 років, навчається в канадський школі. Ми продовжуємо ВП для себе, дитині видали визитор рекорд при в'їзді в Канаду. Намагаємося продовжити візітор рекорд, але там в головній формі є питання про роботу і пропустити його не виходить, воно повинно бути заповнено бо не валідує форму. Хто що писав в такому випадку? І друге питання, бачів що можно оформити стаді перміт, але як я почав то у переліку документів є куча слотів для різних форм які стосуються вузів, але не шкіл. Як оформити стаді перміт, якщо дитина в школі навчається?
-
Доброго дня. Маю таке запитання, дитині 13 років, навчається в канадський школі. Ми продовжуємо ВП для себе, дитині видали визитор рекорд при в'їзді в Канаду. Намагаємося продовжити візітор рекорд, але там в головній формі є питання про роботу і пропустити його не виходить, воно повинно бути заповнено бо не валідує форму. Хто що писав в такому випадку? І друге питання, бачів що можно оформити стаді перміт, але як я почав то у переліку документів є куча слотів для різних форм які стосуються вузів, але не шкіл. Як оформити стаді перміт, якщо дитина в школі навчається?
-
Вибачте Tatiana можна поцікавитися скільки Ви вже чекаєте?
-
Скажите, пожалуйста, подавался ли кто на продление open work permit, находясь в Украине? Ведь люди приезжают и уезжают обратно в Украину в надежде на победу, а срок действия документов заканчивается. Первый work permit получен в 2022, находясь в Канаде, по CUAET. Сейчас его срок истекает, и владелец в Украине. Буду благодарна если поделитесь своим опытом! Спасибо!
-
Для дитини в школі там де робота можна вказати школу і student Або поставити n/a
-
Ні, я їм писала . Не приймають, причому одразу спитали звідки ми, відмовили . Мабуть, в них там всередині країни геть нема роботи , що всі пишуть їм зовні )
-
З'явитися штрих коди нависла збереження але коли хочу давантажити до самої заявки то пише помилка пустий файл
-
Вітаю спільноту! Я чекаю на продовження ворк перміту, сьогодні отримала лист, що мій медичний екзамен зараховано. Чи всім, хто чекає на продовження ворк перміту приходить такий лист? І що мені чекати далі? Може це означає, що справа зрушилася з місця?
-
Доброго дня) при заповненні форми ІММ 5710 є роз’яснення щодо деяких запитань. У графі “Details of intended work in Canada” на 2-е запитання “Name of employer” та “Address of employer” пишите UKRAINE 2022. На 4-те запитання - також дивіться роз’яснення. Медичний огляд, який зробили в Канаді, діє до 5 років. На питання про медогляд за останні 12 місяців відповідаєте «так», якщо його проходили в Канаді навіть у 2022 році.
-
На пр нужно обязательно сдавать еще раз биометрию,ту что сдавали на визу не подходит!