PR CUAET
-
Чи може хтось з імігр консультантів надати мені відповідь на це запитання? Мене не цікавить вплив на ПР. В мене ситуація така: Чоловіку треба подавати на продовження WP+TRP, бо закорд паспорт закінчується в січні 2026. Буде пробувати ловити слот на виготовл пасп, щоб хоч вказати наявність слоту в пояснювальному листі. В дружини паспорт на довгий термін і треба подавати тільки на продовж WP. Питання: Чи може допомогти для ситуації чоловіка, якщо чоловіка і дружину подати групою? Будь ласка, прошу тільки професійну відповідь. Дякую 💕
-
Не треба чекати, вже зараз можете робити візу під новий ворк перміт.
-
Дякую
-
А Чим відрізняється коли подається заявка?
-
Вибачте, але це не таке ж питання. Ось відповідь яка суттєво відрізняється від мого питання.
-
подавайтеся окремо. сімейні заявки розглядають в більшості випадків довго
-
От намагаюсь зрозуміти,чому я відповідаю на всі питання,як має бути,а в мене в кінці оформлення не вимагає довідки зі школи та не вимигає показати financial support.
-
Потрібно подаватися тільки з середини Канади, можете запитати в еміграційного консультанта Alissa Pavlenko в фейсбуці. Я думаю вона вам відповість.
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-22-72
-
У меня был такой же список документов
-
А саму анкету виходить підгрузити в кінці?
-
Сегодня получила до запрос прислать ворк пермит второго родителя ( я только свой прикрепляла, мужа не крепила), сегодня же и загрузила ворк пермит мужа. Посмотрим, что будет дальше :))