PR CUAET
-
А Чим відрізняється коли подається заявка?
-
Вибачте, але це не таке ж питання. Ось відповідь яка суттєво відрізняється від мого питання.
-
подавайтеся окремо. сімейні заявки розглядають в більшості випадків довго
-
От намагаюсь зрозуміти,чому я відповідаю на всі питання,як має бути,а в мене в кінці оформлення не вимагає довідки зі школи та не вимигає показати financial support.
-
Потрібно подаватися тільки з середини Канади, можете запитати в еміграційного консультанта Alissa Pavlenko в фейсбуці. Я думаю вона вам відповість.
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-22-72
-
У меня был такой же список документов
-
А саму анкету виходить підгрузити в кінці?
-
Сегодня получила до запрос прислать ворк пермит второго родителя ( я только свой прикрепляла, мужа не крепила), сегодня же и загрузила ворк пермит мужа. Посмотрим, что будет дальше :))
-
Я такое письмо написала, ребенок будет учиться в начальной и средней школе потом. Для любой школы PAL не нужен по правилам.
-
От проблема в тому,що в мене ні. Ви робите для дітей primary school? Чи Ваші діти з середньої школи? Може від цих відповідей щось залежить?
-
Письмо о том, что мы подаем на study permit для 10-ти летнего ребенка для учебы в начальной школы, согласно вашему сайту для учебы в школе PAL не нужен. Прошу рассмотреть мою заявку
-
Доброго ранку. Підкажіть чи працює ця черга очікування на сайті е-консул? Намагаюся зловити слот для дитини безуспішно з січня. Стою в черзі з січня...періодично перевіряю кабінет але поки що там безрезультатно. В кого був досвід з чергою, поділіться будь-ласка інформацією. Як воно працює? Треба тільки кабінет перевіряти, чи е-мейл також?