PR CUAET
-
в мене інший досвід
-
Ну що "ждуни" ecopr 😄 Які ваші прогнози на завтра? Почнуть нормально грудень розглядати чи вже "після свят"?😂
-
Підкажіть будь ласка, ворк переміт до березня 26 го, віза до жовтня 25 го, що треба зробити,с початку подати на продовження ворк, або візу? І якщо ще цілий рік, є гарантія що видадуть ще на три роки ( паспорт до 32 року)
-
Привіт. Придивляюсь до програми. Скажіть чи є вимога щодо мінімального сроку роботу на роботодавця саме з Атлантичної провінції?
-
Я заповнювала, прикріпляла тільки в переліку своїх документів, бо так запитала система
-
Велике дякую за відповідь!
-
Остап, Добрый день. Нужен Ваш совет как профессионала. Я в такой же ситуации, подалась на новый вп в октябре, пришло письмо, что до 19 апреля могу работать как и раньше, мой вп истекает 15 марта, подвижек никаких по кейсу нет, т.е. теоретически после 20 апреля работать я не смогу, если не придет решение, я правильно понимаю? Может в таком случае мне лучше переподаться, будет ещё как минимум полгода, как Вы считаете?
-
Щоб надихнути вас і підтримати, хочу сказати наступне. За цією програмою ми успішно пройшли етап Eligibility і отримали Invitation Pre-Arrival Letter, який дає можливість користуватися певними послугами. Подача Jan.13,2025. За українською програмою ми на стадії AOR, подача Jan.19, 2024. Лист додаю: