PR CUAET
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка Якщо подалися на permanent resident , в дитини на той час був візітор рекорд . Потім подали заявку на продовження візітор рекорд . Ще чекаємо рішення . Чи можна зараз податися на ворк перміт . Дитині майже 16 років хоче піти працювати .
-
Возможно вы и правы. Мне объяснили так , что не рекомендуется лететь в Украину, пока рассматривается наш кейс.
-
Звертайтесь , а ще сьогодні семінар і ми цю тему теж проговоримо
-
Але ж я не про чоловіка іноземця питаю
-
подача группой или отдельно - это просто логистика и не более. фактические данные указываются в каждой анкете для каждого аппликанта вне зависимости от логистики/способа подачи и гражданства. рассмотрение тоже происходит отдельно, даже разными офицерами. рассматривают анкету с данными и прикрепленными документами, а не логистику подачи
-
Спасибо за ответ А потом когда дадут визитор и ворк пермит То про какие изменения нужно сообщить в IRCC ? Что продлили визитор рекорд или что уже ворк пермит получили . При подаче на PR написано было сообщать про изменения
-
Т.е.мне с одним податся,а потом со вторым?
-
Ми всі знаємо як воно працює в Україні, але у вас є задекларована сума в звіті,як доказ про бізнес дохід буде саме звіт та відомість щ ел кабінету щодо виду доходів та сплачених податків. Це ключове . Якщо у вас бізнес реально в Україні , то це не підлягає додатково оподаткуванню я Канаді.але ця вся сума буде показано як дохід в декларації ...