PR CUAET
-
Спробувала щойно сформувати заявку для себе на WP і SP для сина. Є вимога тільки на PAL or TAL. У опитувальнику вказуєте, що у вас виключення. До виключення належить навчання в школі. Завантажуєте довідку зі школи. Жодних проблем і немає ніяких різних форм.
-
www.treaty-accord.gc.ca/text-texte.aspx?lang=eng&id=102414
-
Плис😄😔підкажіть будь ласка хто знає, у формі 5710 про роботу - вказуєш тільки періоди роботи, не потрібно вказувати періоди коли ти був безробітним, Правильно я розумію?
-
Дуже дякую!
-
Вітаю, написали вам
-
Багато залежить від того, що саме ви вказували в кейсі. Якщо просите Канаду надати вам гуманітарне виключення для отримання ПР, бо вам/вашим дітям дуже погано й небезпечно в Україні, а потім їдете туди, то відмова навіть дуже може бути. Може навіть бути розцінено як misrepresentation. Якщо ж летите відпочивати в Мексику - то навряд чи це стане причиною відмови.
-
Доброго дня скиньте будь ласка посилання на продовження wp і sp . Дякую
-
Всім доброго дня. Чи підійде для іедерального етапу, довідка про не судимість з Дііі, перекладена на Англ. мову, та завірена нотаріусом в Украііні?
-
А если паспорта новые, а даты пермита действующего по старому паспорту,нужно ли прикреплять действующий пермит?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, з наступним питанням. Я міжнародний студент у Канаді, не за програмою CUAET. Мій дозвіл на навчання закінчується 30 квітня 2025 року. Я подав заявку на продовження дозволу на навчання. Чи буде мене відсторонено від навчання, якщо мій новий дозвіл на навчання не надійде до закінчення терміну дії поточного? Дякую.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, при продовженні visitor records для доньки 12р.потрібно здати біометрію.На скільки я розумію біометрія здаєтся з 14 до 79р.Чи була в когось подібна ситуація. Дякую за допомогу.
-
Меню налаштувань відправляється в приватний чат