PR CUAET
-
Доброго дня, впевнена, що тут мені допоможуть Переїжджаю в Калгарі, у мене є воркперміт, але зараз буду летіти із дочкою (14 років), дочка вперше буде заїжджати в Канаду. То як бути із стаді пермітом для неї? Нам слід встигнути до 31-го березня чи можливо буде отримати піся цієї дати також? (В квітні/травні) Дуже вдячна за відповідь і поради.
-
Дитині для школи ви зможете отримати стаді перміт або ж візитор рекорд ( з ним теж можна вчитися у школі) й після 31 березня, якщо у одного з батьків є діючий ворк перміт. Це стосується не лише українців, а ц інших націй, тобто, це полісі до КУАЕТ і до 31 березня не прив'язане
-
ще не грузила. Чекаю свій паперовий WP, потім відразу все зроблю. Поки готую всі листи.
-
для школяра. 12 років
-
Доброго дня! Моя дочка,16 років, проживає в Канаді, має PR, і продовжений закордонний український паспорт до 2028 . Планує летіти влітку в Україну і переживаю чи не буде проблем з європейськими авіакомпаніями на рахунок продовженого паспорта. Планує в Україні виготовити новий і з ним летіти назад. Чула , що можуть не пустити на літак в Європі. Чи має хтось досвід такої поїздки? Дякую
-
Нет, извините. 07.01.2024
-
07.02.2024 Квебек. У подруги AOR.
-
Ми зараз чекаємо одрбрення візітор рекорд я подумала що не варто подавати на ворк перміт зараз Бо вийде дві заявки одночасно в обробці
-
Здравствуйте, у меня только что возник вопрос, связанный с разрешением на работу, потому что я подал заявку на продление для своих родителей, пока мы ждем их заявления на участие в этой программе, но они одобрили его только еще на восемь месяцев. В большинстве случаев они просто добавляют еще один год или три года? Что получили другие люди?
-
Что имеете ввиду много дат? Я каждый день мониторю в разное время и даты только на 27 год