PR CUAET
-
Доброго дня! Моя дочка,16 років, проживає в Канаді, має PR, і продовжений закордонний український паспорт до 2028 . Планує летіти влітку в Україну і переживаю чи не буде проблем з європейськими авіакомпаніями на рахунок продовженого паспорта. Планує в Україні виготовити новий і з ним летіти назад. Чула , що можуть не пустити на літак в Європі. Чи має хтось досвід такої поїздки? Дякую
-
Нет, извините. 07.01.2024
-
07.02.2024 Квебек. У подруги AOR.
-
Ми зараз чекаємо одрбрення візітор рекорд я подумала що не варто подавати на ворк перміт зараз Бо вийде дві заявки одночасно в обробці
-
Здравствуйте, у меня только что возник вопрос, связанный с разрешением на работу, потому что я подал заявку на продление для своих родителей, пока мы ждем их заявления на участие в этой программе, но они одобрили его только еще на восемь месяцев. В большинстве случаев они просто добавляют еще один год или три года? Что получили другие люди?
-
Что имеете ввиду много дат? Я каждый день мониторю в разное время и даты только на 27 год
-
Я уже как пол года смотрю в разное время, начиная с 3х утра заканчивая 8 вечера PST - безуспешно
-
Ні , будете продовжувати навчання доки ваша заявка буде розглядатися
-
Не могли бы вы пояснить, что вы имеете в виду под датой принятия решения о том, что срок действия текущего разрешения на работу истекает в марте 2026 года, а новое разрешение на работу было продлено только еще на восемь месяцев. Их паспорта действительны еще 10 лет. Они подали заявление о продлении разрешения на работу в ноябре 2024 года и через месяц получили новое разрешение на работу
-
Я вже писала наші апдейти раніше в чаті. Квебек, подача одна людина-пенсіонер 03.11.2023 АОР 20.11.2023 Еліджибіліті + дозапит документів 12.07.2024 Дослали документи 14.07.2024 Форма для CSQ від Квебека 28.07.2024 Заявка на CSQ відправлена поштою 31.07.2024 CSQ отримали 27.12.2024 З тих пір новин нема. Знаю ще два інших випадки з CSQ, в одному випадку він надійшов 01.08.2024, тобто більш як півроку тому. Ця людина періодично дописує тут в чаті. Інша людина отримала CSQ на Різдво 2024, як і ми. Не знаю, чи вона ще є тут в чаті, але часом пише мені особисто.
-
Хм, у меня даже дат не показывает. System is busy