PR CUAET
-
Доброго дня,цікавить таке питання. Якщо ми подалися на ПР і наші ВП закінчуються,а нам відказали або в процесі.Чи зможемо ми зробити мені ВП,малому СП,якщо працюватиме тільки чоловік і йому на роботі дадуть ВП?
-
Не знаю.
-
Ну ось тому вам так і не видали. Потрібно було в одному файлі, бажано на одній сторінці і написати супроводжуючий лист
-
Читаю вже, що паспорта нового не було, тільки продовження. Чи писали ви пояснюючий лист? Чи прикріпляли продовження в одному файлі з паспортом і бажано на одній сторінці це робити
-
Доброго дня,а що можна зробити ВП на основі чоловіка або дружини,якщо працює лише тільки один?
-
Я робила це ще в жовтні 2024 року. З 21 січня 2025 увійшли в дію зміни і можна лише продовжити попередній Ворк перміт. Якщо відкривати перший, то є обмеження по роботі, що насправді є складно. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children/eligibility.html
-
Подскажите пожалуйста. Сейчас для подачи на ПР по Альберта Оппортунити нужна эвалуация диплома или только перевод. Спасибо
-
Це сайт якої провінції? У Саскачевані також як Катя написала вище, не дозволено використовувати титул Інженер без ліцензії Protection of “Title” Only professional engineers may use the official engineering titles “Professional Engineer”, “Engineer”, “Consulting Engineer” or the abbreviation “P.Eng.” to imply that he or she is a professional engineer.
-
Доброго всім дня ! 👋 Поділіться досвідом, вже третій тиждень пішов як я оплатив DHL та надіслав квитанцію і заяву до консульства в Едмонтоні, але, нажаль, відповіді від них так і не отримав...Менеджер з DHL наступного дня вже дав зворотній звязок, що вони чекають поки їм передадуть документ для відправки і вони одразу повідомлять мені трек-номер для відстеження. Продовжую надситали листи з копіями на пошту консульства з періодичністю в декілька днів але вигляда це все так, що в нікуди... Хтось отримував від них видповідь взагалі ?
-
Привіт. Підкажіть будь ласка дитині 8 років. Мені потрібно подавати заявку на стаді перміт чи візітор рекорд?
-
Скажіть, хто нещодавно подавався на SP, розкажіть як швидко отримали рішення?