PR CUAET
-
Так, для PR треба було завжди здавати біометрію ще раз.
-
Це загальний досвід чи саме на роботодавця з атлантичної провінції?
-
Доброго дня! Є питання про необхідність перекладу диплому магістра на англійську мову для Express Entry. На всякий випадок вкажу назву університету: Національний Гірничий Університет (НГУ) у м. Дніпро. Сам диплом (оригінал) вже зроблений на двух мовах: укр та англ. Мені порадили іншому чаті: > Проте переконайтеся, що англійська версія є повноцінним офіційним перекладом. Можете порадити як це зробити? Може це питання до сертифікованих перекладачів? Коли робили ECA, то WES не вимагав ніяких додаткових перекладів. Але на на дипломі і кожній сторінці додатка є така фраза: "У разі наявності в дипломі будь-яких розбіжностей перевагу має текст українською мовою". Питання: чи потрібно все таки робити сертифікований переклад такого диплому?
-
С этой профессией вы можете ехать в любую Атлантическую провинцию. Главное работодателя найти нужного.
-
Вообще общий. Сама трудность состоит в том чтобы найти designated employer и чтобы ещё нок совпадал под это всё ну и потом это все нужно подтвердить. Это сложно, но возможно. Но чаще всего люди просто с нуля начинают, поэтому 1560 часов.
-
Підкажіть будь ласка як ви шукали роботодавця по цій програмі? Чула, що на острів Принца Едуарда є можливість поїхати, але з чого починати? В Квебеці є два роки роботи зварювальником. Допоможіть 🙏
-
Привіт! Хочу виготовити новий закордонний паспорт, шукала інформацію про необхідні документи і на сайті консульства пише що попередній паспорт підлягає обміну. Тобто теперішній закордонний паспорт заберуть? Я думала що можна мати 2 закордонних паспорта. І як тоді бути з візою якщо паспорт підлягає обміну?Чи я не правильно щось зрозуміла?
-
designated-employers-employeurs-designes (1).pdf
-
хто може точно підказати, чи потрібно надавати копії старих work permit під час подачі на нові, хтось каже, що треба до додаткових документів приєднувати, хтось каже, що не обов'язково
-
Да, в каждой провинции есть свои списки.