PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка як ви шукали роботодавця по цій програмі? Чула, що на острів Принца Едуарда є можливість поїхати, але з чого починати? В Квебеці є два роки роботи зварювальником. Допоможіть 🙏
-
Привіт! Хочу виготовити новий закордонний паспорт, шукала інформацію про необхідні документи і на сайті консульства пише що попередній паспорт підлягає обміну. Тобто теперішній закордонний паспорт заберуть? Я думала що можна мати 2 закордонних паспорта. І як тоді бути з візою якщо паспорт підлягає обміну?Чи я не правильно щось зрозуміла?
-
designated-employers-employeurs-designes (1).pdf
-
хто може точно підказати, чи потрібно надавати копії старих work permit під час подачі на нові, хтось каже, що треба до додаткових документів приєднувати, хтось каже, що не обов'язково
-
Да, в каждой провинции есть свои списки.
-
Вот как его искать? Этот работодатель должен каким-то образом соответствовать этой программе?
-
16.02.2024
-
Это например список для Nb. Просто гуглите designated employer и добавляете название провинции. Таким образом вы найдёте всех нужных вам работодателей. После этого подаете свое резюме на Indeed или лично можете отнести.
-
Я не приєднувала там просто є питання коли виданий і коли закінчується все