PR CUAET
-
Мені прийшло повідомлення через 3 дні, що вже можна побачити SIN
-
Дякую! Але справа в тому, що я тут з лютого 2023 року і нічого автоматично після звіту за 2023 не відбулося, тільки надійшов лист про те,щоб надати дані про дохід за попередні роки. Але в мене на той момент не було точної інформації і пізніше прийшов лист, що CRA нарахує все за наявною в них інформацією. Але це було ще влітку і досі нічого не було нараховано. В одному з відео з приводу цих нарахувань я побачила, що подати на виплати всіх належних коштів можна тільки протягом 2 років з моменту приїзду до Канади, тому через тиждень в мене спливе цей строк і я вже нічого не зможу отримати взагалі виходить.
-
Не можу підказати якщо чесно. Коли знімала обмеження зі свого старого то в мене був свіжий мед екзам. Зараз не можу знати чи продовжений буде з обмеженнями чи без бо ще не отримала його поштою. Якщо ще можете зачекати з подачею пару днів то напишіть мені в пʼятницю, може вже якраз прийде мені поштою і я зможу сказати вам точно.
-
Ось що каже чат жпт через це і сумніви трошки є 🥲🥲
-
Підскажить, яку відповідь дати. По суті я вже подаюсь від дитини, якщо цій дозвіл від мене то -ні, якщо від дитини то перше..
-
Поясніть як це все переплітається з Power Engineer різних класів, дякую
-
Я б зателефонувала завтра з самого ранку і запитала, що відбувається. Вам потрібно було надати сімейний дохід за попередні роки. Вони все можуть виправити з вами на зв'язку по телефону. Головне вказати ті ж суми, які ви звітували в формах рік тому. Світовий дохід маю на увазі. Якщо ви заміжня, то чоловікові також потрібно зателефонувати і надати інформацію.
-
Я подавала зі свого аккаунта, відповідала на всі питання анкети від її імені, підписувала форми своїм підписом, прикладала лист пояснення, що я мати і подаются заяву на продовження visitor record дочці, що сама маю work permit....
-
Подскажите пожалуйста сейчас на федеральном этапе жду FD, депендент не может податься на продолжение WP по CUAET в связи с тем что заканчивается паспорт и поменять его нет возможности, можно ли ему оформить TRP+WP отправив в бумажном виде? Или это повлияет на получение ПР?