PR CUAET
-
Історія взагалі виглядає брехливою. По-перше, через те, що ВЗАГАЛІ без документів. Не все, про що пишуть в інтернеті - правда
-
Доброго дня ! Подаю батьків по програмі . Запитання: Батьки окрім громадянства України мають ще одне , і мені треба запросити довідку про несудимість , але йй чекати до 12 неділь . Тай ще ця крайна не висилає йй , а треба дати посольству куди вони йй мають відіслати . Іщо йм давати я не знаю Чи можливо все подати , і добити пояснювальний лист що справка робиться 12 неділь і дослати йй пізніше . А ще питання куда посольство має йй відіслати , на руки вони не дають . Дякую
-
Вірно? Чи помиляюся?
-
Якщо є. Напевно не має. Якщо таку історію мають
-
А якщо немає картки,немає нічого окрім закордонного в построченого внутрішнього
-
Доброго дня. Ми в Квебеці 1,6 року. Протягом цього часу, чоловік працює в будівельній компанії у якості - Manoewne excavation. Хто знає, підскажіть, будь ласка NOC.
-
Чого ж ні? Якщо ще є картка українського банку (а вона у абсолютної більшості є), то так само, як і ми, через Дію.
-
Ой, а можно ще раз для тих, хто на бронепоїзді. Як податися на запис через Дію, якщо немає рахунків у банках Украіни і код, що колись був ідентифікаційний - не працює (вже давно). І внутрішній паспорт закінчився, тобто без фото (
-
Доброго дня! @OstapBosak підкажіть, будь ласка, чи можуть подаватися по цій програмі зведені брати і сестри? Спільних батьків немає 🤔
-
Звісно. Бо, наприклад, в усій Альберті населення, як у Києві, а провінція розміром з Україну. І це ще при тому, що Україна вважається негустонаселеною країною і постійно переймається, що кількість населення падає.
-
В Монреалі немає консульства, тому неможливо тут податися на паспорт, податися можна будь-де, але записатися - це щось з рубрики "фантастика"
-
Буває ))) Але ці люди на розказують , а показують Закриваємо тему Нема про що продовжувати
-
Є одне відео, де одна українка розказує, що в Торонто у працівників звичайного кафе є мрія - стати помічником офіціанта. І що це - справжня мрія для багатьох канадійців.
-
Візу можна було отримати, по фото , свідоцтва про народження і все 🤷♂️
-
Мене це не дивує. Але я не ведуся на той факт, що в Канаду можна отримати візу взагалі без документів. Тож усе інше в історії не викликає довіри
-
Людоньки, напишіть хтось мені у гілці про слоти в консульство як через дію встати в чергу, якщо тільки є закордонний паспорт і вже прострочений внутрішній (фото не вклеєне).
-
Вас дивує , що є люди яких вибуховою хвилею з хати викинуло , в трусах ? Таких історій , тисячі , не тільки в Канаді
-
Або ж апостіль, але тут усі ті, хто робив через консульство. Апостилю ще тоді не було
-
Дякую Ольга . В мене все готово щоб відправити . Але не вистачає справки про не судимісь з Ізраїля , ця крайна не дає тобі ці справки ( якщо Українську справку , то ти отримуєш по пошті ) для них треба зазначити якийсь номер аплікаціі чи адресу , куди вони мають її відіслати .
-
ДЯкую
12 Jan 2024, 17:45
43873/434439
less than a minute ago