PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
А якщо пройшов рік, чи є можливість що прийде лист аби на раніше перенести?
-
Доброго вечора, я перечитала останні повідомлення і маю запитання. Тобто, я ось тільки отримала сертифікат про одруження і планую чоловіка подати на ПР, із доказів у нас є проживання 2 роки по одній адресі, оренда і страхування машини разом. Звичайно купа фото, але не знаю чи вагомі вони. Ми також можемо наших друзів попросити написати листа про наші стосунки, але чи буде достатньо цих доказів для підтвердження наших стосунків? І ще одне питання, якщо я його зараз подам на спонсорство і паралельно він подасть документи на провінційну програму, чи можно так? Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Якщо Ваш паспорт дійсний , віза дійсна, дитина перетинає кордон з Вами - Ви не порушуєте жодного правила перетину кордону. Віза вклеєна для дитини теж до кінця дії паспорта, або обмежена
-
Дякую за відповідь.
-
Ви подавались як аплікант , для якого існують special measures Ukraine 2022. Якщо Ви навіть поміняли роботу, це вже відбулось після подачі. Не створюйте проблему . Чекайте на свій подовженний перміт.
-
Так, я бачила, він також говорив шо можна і ні поставити. Сама форма не зовсім логічна, якщо форма від дитини, то як вона може поставити "так" на питання про оплату, у неї ж немае рахунку у банку, платять батьки..
-
Так Ви зрозуміли правильно, але це питання не для відповіді в чатах. Шукайте посилання за сайті міграційної служби додатково. Треба дивитись уважно Ваші документи, бо Ви не будете офіцеру апелювати на кордоні, що то написали в групі в телеграмі.