PR CUAET
-
Ви подавались як аплікант , для якого існують special measures Ukraine 2022. Якщо Ви навіть поміняли роботу, це вже відбулось після подачі. Не створюйте проблему . Чекайте на свій подовженний перміт.
-
Так, я бачила, він також говорив шо можна і ні поставити. Сама форма не зовсім логічна, якщо форма від дитини, то як вона може поставити "так" на питання про оплату, у неї ж немае рахунку у банку, платять батьки..
-
Так Ви зрозуміли правильно, але це питання не для відповіді в чатах. Шукайте посилання за сайті міграційної служби додатково. Треба дивитись уважно Ваші документи, бо Ви не будете офіцеру апелювати на кордоні, що то написали в групі в телеграмі.
-
Є перелік країн (гляньте на сайті), перебування в яких 6 місяців і більше вимагає повторно пройти мед.огляд. Якщо ви не перебували в жодній з них, то новий огляд непотрібний і ви отримаєте WP без обмежень ( мій мед.огляд з 2022, у 2025 отримала WP без обмежень).
-
Тому, що канадська віза у старому паспорті
-
Дякую за відповідь. Бачила ваше закріплене повідомлення. В нього є WP але паспорт України до кінця 2028 року. І тому ми хочемо бути впевнені, щоб він отримав ПР і потім зміг податися на паспорт Канади до того, як його діючий український паспорт буде expired.
-
цікаво, в мене пройшло. ви щось пишите мабуть не те.
-
Я думала, що можуть бути проблеми через те, що віза не в новому паспорті. Але Ви мене заспокоїли, щиро дякую Вам!
-
🇨🇦 Чи варто подаватися на новий CUAET work permit, якщо чинний ще дійсний, але строк його дії обмежений? Чим ближче 31 березня, тим частіше виникає це питання. __________________________ #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #імміграціявканаду #Імміграція2025 #cbsa #cuaet #owp
-
А по часу скільки був весь процес коли апрувнули і скільки паспорт на вклейку візи чекали І скільки коштує наче 100$? Дякуб