PR CUAET
-
так і пишить що "ні"
-
Від подачі на паспорт до виготовлення 10 днів. Якщо брати кур'єрську доставку то в Канаді буде за 6-7 днів. Але... Може довго тривати передача виготовленого паспорту від мзс до кур'єрської доставки. Десь близько тижня або більше з моменту подачі заяви на доставку.
-
Дякую
-
Щось ви занадто оптимістично пишете. Добре якщо так,але в нас було: Подача на паспорт (Едмонтон) 18.04.24, виготовлено 12.07.24! А отримали ми його(диппошта) аж в листопаді.
-
Вітаю, скажіть будь ласка, чоловікові 70 років, служив 2 роки обовʼязкової служби після школи у 1973-1975 рр. Військового квитка немає, і деталей служби він не памʼятає. Лише дати і місто де служив. Можливо хтось мав подібний випадок ? Поділіться будь ласка, що писати у LOE, аби уникнути можливої відмови. Багато хто пише, що описують своїми словами і йдуть потім відмови.
-
Коли офаормляв нову візу було питання чи ви проходили мед огляд за останні 12 місяців , мій попередній мед огляд вже вийшов з того терміну дії
-
Я теж заповнювала для школи і теж було таке питання!
-
Скрипт допомагав мені відслідковувати коли зʼявляється нові слоти і сигналізував мені про це. Потім я швиденько йшов систему і обирав нову дату. Насправді ви можете моніторити місяці-другий і нічого не буде, а потім консульство викидає якусь кількість слотів. Тож не здавайтесь, моніторте, рано чи пізно вони зʼявляться.
-
Так і робила безліч раз.Ось людина скинула фото своїх відповідей.Так само відповідала,але питання про фінгерпрінтс взагалі не було!