PR CUAET
-
Коли офаормляв нову візу було питання чи ви проходили мед огляд за останні 12 місяців , мій попередній мед огляд вже вийшов з того терміну дії
-
Я теж заповнювала для школи і теж було таке питання!
-
Скрипт допомагав мені відслідковувати коли зʼявляється нові слоти і сигналізував мені про це. Потім я швиденько йшов систему і обирав нову дату. Насправді ви можете моніторити місяці-другий і нічого не буде, а потім консульство викидає якусь кількість слотів. Тож не здавайтесь, моніторте, рано чи пізно вони зʼявляться.
-
Так і робила безліч раз.Ось людина скинула фото своїх відповідей.Так само відповідала,але питання про фінгерпрінтс взагалі не було!
-
Тоді як відповідати на питання за мед огляд за останні 12 місяців ? Сказати, що проходив , чи ні ?
-
Чи існує в Канаді «терміново)якщо оплатити?дякую
-
Привіт! Офіційно працевлаштована в Польщі, але зберігаю статус тимчасового резидента в Онтаріо. Чи правильно розумію, що income tax (для доходу $57,375+, включаючи іноземний дохід), це federal 20,5% + 9.15% Ontario = 29.65%? В Польщі податок на прибуток менший (близько 24% для подібної суми), але є й інші податки на медицину, пенсію, що в сумі з податком на дохід дають 35-40%. Чи доведеться доплачувати в Канаді при розрахунку різницю? Дуже дякую за відповідь 🙏🏻
-
Кабінет на е-консул це основний засіб для комунікації з вами. Саме туди (в розділ "Зверніть увагу"), в першу чергу, вам приходять усі повідомлення щодо ваших візитів у консульство, якихось змін і т.д. І саме в кабінет вас перенаправляє посилання з повідомлення, яке прийшло на емейл. Електронна пошта є лише додатковим способом сповіщення, який може з певних причин інколи некоректно працювати.
-
Дівчулі, всім привіт) Виїзжаю завтра з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) БАДИ Також можу: ЛІКИ, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо) Також роблю процедури (губки і тд) ❤️