PR CUAET
-
Дякую Ольга . В мене все готово щоб відправити . Але не вистачає справки про не судимісь з Ізраїля , ця крайна не дає тобі ці справки ( якщо Українську справку , то ти отримуєш по пошті ) для них треба зазначити якийсь номер аплікаціі чи адресу , куди вони мають її відіслати .
-
ДЯкую
-
Клас💞
-
Ні, неправильно. Ви цей витяг з дії, заяву заповнену, скан першої сторінки паспорта, мані ордер 40 сад вкладаєте у конверт і відправляєте у консульство, назад отримуєте легалізовану на англійській мові
-
Подивіться у закріплених. Там є в пдф форматі.
-
Потрібна ж або консульська легалізація, або ж апостиль
-
Підкажіть будь ласка,тобто витягу з Дії не достатньо?Треба ще і справіку замовляти в консульстві про несудимість?Я правильно зрозуміла?Дякую
-
Тут таких купа. В гілці вище за запитом пошукайте і задайте питання їм напряму
-
Нічого не зрозуміла. Ви пишете, що ця країна не висилає, потім пишете яку адресу давати, щоб вони вислали, потім питаєте яку адресу давати. Яку? Вашу, де ви мешкаєте. Сумбур у вас якийсь. Ніхто вам не скаже , як краще, додавати чи не додавати. Були різні випадки, людина не додала потрібний документ, чекала на аор два місяці, а їй взяли доки і повернули, і написали ви не додали. Це вирішуєте тільки ви.
-
Спробую .
-
Я робила саме так. Додавала пояснювальний лист, що довідку не видають на руки, і додадуть в аплікацію, коли буде номер🖕
-
Не знаю чи правильно, але інакшого способу не знаю
-
Я робила саме так. Додавала пояснювальний лист, що довідку не видають на руки, і додадуть в аплікацію, коли буде номер
-
Спробуйте пошукати за запитом у цій гілці, мені здається були хто отримував до вас, може щось посоветуют
-
А вам вже відповіли, Ольга Миллер я перекинула на вас. Саме додавали пояснювальний лист, як ви і пишете. Тобто цей факт відомий, офіцери теж його мабуть знають
-
Якби знати як це зробити , як его шукати 😊
-
Доброго вечора.Є тут такі,що отримали піар без здавання тесту з англійської?
-
А хтось може підказати чи робили медікал в Монреалі, де, скільки заплатили. скільки чекали чергу, якщо була. Дякую )
-
підкажіть по монреалю, хтось робив медікал в монреалі? Довго? Скільки чекали? Скільки взяли (грошей). Дякую
-
Ще раз ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ 🙏
12 Jan 2024, 17:45
43891/430124
about a minute ago